anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dau o funda pentru un sfattongue si voturi!
o prietena de-a mea care e la facultate in alt oras, nu unde sunt eu, lucreaza la un hotel, acolo la cunoscut pe un grec, e ceva manager la ceva firma din romania,(asa zice el), nu prea stiu asa bine!
chestia e ca ea e moarta dupa el, ea are 21 de ani si el 32, face barbatu ala tot ce zice ea, nu iese din cuvantul ei, nici macar nu s-a culcat cu el desi au o luna si ceva! ii face toate poftele, atat doar ca are momente cand nu ii raspunde la telefon, se ocupa cu lucruri slabe, de la droguri pana mai sus cu mult, etc!
acum urmeaza partea si mai proasta, el i-a zis cum il cheama dar nu ia aratat niciodata un buletin sau ceva, nu ia vb despre familia lui, nu are poze cu fam lui, si tot tacamu'!
acum i-a spus sa mearga cu el la ceva spa la Tg Mures si a pus-o sa fac programarea pe numele ei, i-a zis ca o sa stea acolo doar o zi si o noapte si apoi o duce el la ea in oras daaar ia mai zis ca sa nu spuna la absolut nimeni unde va merge cu el sau ca va merge cu el, ca se supara daca spune la cineva, nici la prieteni, nici la parinti!
voua nu vi se pare ceva suspect aici? ii face toate mofturile, nu se culca cu ea, si mai ales ca a pus-o sa faca programarea pe numele ei, in alt oras si nu are nici voie sa spuna la nimeni unde si cu cine merge! plus ca nu stie nimic despre el si el se mai si ocupa cu lucruri de astea, droguri, clubuuri cu orgii, etc!
ce sfat sa ii dau?
cum sa o ajut? sau sa o conving sa nu plece cu el? pentru ca mi se pare cam dubios!

Răspuns Câştigător
| Morenna10 a răspuns:

Daca merge cu el e posibil sa nu se mai intoarca.Sincer e foarte greu sa o convingi sa nu faca acest pas, aproape imposibil. Doar daca el ar fi prins in flagrant, adica demascat, pentru ca ea sa vada adevarata lui fata.S-ar putea totusi sa nu fie nevoie sa te alarmezi, poate nu e nimic dubios.Probabil sunt niste lucruri pe care tu nu le-ai aflat, din relatia lor.Incearca sa vorbesti cu ea, sa-i spui tot ce crezi tu despre asta, fiindca sunt sigura ca iti pasa de persoana ei. Sper sa inteleaga.Alta cale de a-i deschide ochii nu cred ca exista.Bafta!

13 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Da, discutabil tipul daca are atatea de ascuns! Dar ea ar trebui sa se gandeasca totusi si la viata ei daca se merita sa riste in asemenea hal nu? ar fi pacat sa i se intample ceva, a fie foartye atenta, ca poate cade in mainile unor mafioti ceva si greu mai iese! Sa-i tii pumnii fetei, ca are nevoie de pleaca cu el asa in necunoscut, sa aiba mare grija!

| ghiCIne a răspuns:

Pfff! In ce problema s-a mai bagat!
Nu e de joaca cu astfel de persoane, ar putea chiar sa o ameninte mai incolo sa fie la mana lui.
Mai intai incearca sa o cnvingi tu, iar daca vezi ca nu se poate atunci treci la planul B.
Tu ca o prietena buna ce ii esti, ar fi de ajutor sa vorbesti cu parintii ei, pentru ca asa cum tu ai aflat toate astea, si ei au dreptul sa stie.
Prietena ta s-ar putea supara pe tine pentru asta, dar e spre binele ei.
Dragostea pentru el i-a sucit mintile, incat nu mai realizeaza ce face.
Ar trebui sa gandeasca logic, ca n-are cum sa o duca bine cu ala, chiar daca-i face toate poftele ACUM.
El vrea doar sa-i castige increderea pentru inceput. Iar faptul ca ea nu va spune nimanui de el il va favoriza, asa el stie cat de nebuna este fata dupa el.
Din pacate s-a atasat de el si nu vede numai partea buna a lucrurilor. Pe tine, ca prietena probabil nu te va crede, pentru ca te-ar considera invidioasa. (s-ar putea.)
Oricum, bafta!

| DragosMentol a răspuns:

Acum ce pot spune,nici nu esti destul de documentata despre relatia lor, dar din ce ne-ai spus nu pare ceva prea bun cu respectuvul.

Pentru datele pe care ni le-ai oferit nu prea are nimeni alt sfat decat sa mai de documentezi si. Nu, nu cred ca ar trebui sa se duca.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! nu stiu si nici tu nu sti ce intentii are acel barbat, totusi e ciudat ca nu stie mai nimic de el de nume fam.etc iar faptul ca se ascunde de lume, sa isi dea numele in vileag, zice multe, numai ca prietena ta e "oarba" ori e captata de micile atentii pe care i le face, ar fi bine sa vb cu ea, nu stiu ce efect vei avea, dar daca tii la ea, amenint-o ca ii vei spune mamei sale, ceia ce nu ar fi rau de loc sa o anunti si pe mama ei, probabil el facand"afaceri" dubioase, se fereste sa isi lase urme, si de aceia nu se cazeaza si nu face rezervari cu numele lui, deschide-i ochii amicei tale si fa-o sa inteleaga ca e destul de riscant in ce s-a bagat ea...asta daca tine la viata si fam ei.Sarbatori fericite si multa sanatatehappy astept vesti de la tine sa ne zici daca ai rezolvat cevahappy

| AndreiBox a răspuns:

Hooo ma, ce sariti asa. laughing.
Alina, te contrazici singura... pai ori nu stie nimic despre el ori stie ca se ocupa cu droguri si cluburi org?
E clar ca e ceva suspect la mijloc din moment ce ii face toate poftele. Dar ei ii place "sa profite" de el.winking.

| AlinaaAli a răspuns (pentru AndreiBox):

Cand am zis ca nu stie nimic ma refeream la familie! poate e insurat sau poate are copii si ea nu stie nimic!
cat despre drogur a aflat de la el din pc n conversatii si apoi el ia recunoscut ca trage pe neawinking
daca stie ca se ocupa u droguri, asta nu inseamna ca stie prea multe despre el!

| AndreiBox a răspuns (pentru AlinaaAli):

Si ce e asa mare lucru sa tragi pe nas. astea is prostii... daca consuma nu inseamna ca se ocupa cu asa ceva. Voi ati auzit de dragoste?straight face poate o iubeste si gata...

Da,am auzit de dragoste! am prieten de 3 ani jumatetongue si am mai avut relatii si inainte, nu de lunga durata dar totusi am invaat cate ceva, deci cred ca stiu destul de multe despre o relatie si despre ce il duce capu pe un barbat!

Faptul ca ai prieten de 3 ani jumate nu justifica nici o dragoste, daca va iubiti e altceva.
Si prietenul tau e barbat totusi. nu trage concluzii aiurea.

Cum adica "Faptul ca ai prieten de 3 ani jumate nu justifica nici o dragoste"? crezi ca stam asa doar de plictiseala?laughing)
cred ca la 22 de ani imi permit sa imi gasesc pe cineva cu care sa stau ca sa il iubesc, nu as sta cu cineva atat timp doar pentru ca ne plictisim sau nu avem altceva mai bun de facut!

Nu ar fi primul caz, sunt mai multe interese. Varsta nu justifica la fel nimichappy.

La noi nu e nici un interes scumpete! pesntru ca situatia noastra materialae cam aceiasi,ca magandesc ca la ast te refereai!
dar nu, pur si simplu ne iubim!
nu stiu cum vezi tu o relatie si mai ales la varsta asta, pentru ca amandoi avem 22 de ani!
poate ca daca as fi foat cu unu de 40 de ani as mai fi zis si eu ca stau cu el ca vad altceva, nu iubirewinking

| larisa_4510 a răspuns:

Spune-i sa nu mearga! ar putea pati cv.si mie mi se pare un tip tareeeeeeeee dubios! normal k vrea sa ii faca cv daca i-a zis sa nu spuna la nmn straight facestraight face