Pentru ca nu pui destula atentie in ceea ce faci.si nu in primul rand ca o faci mai mult din obligatie si nu din dorintza.sau poate nu ai dat cu acel partener care sa te faca sa te simti in al noualea cer. fundita?
Probabil tu ai inceput viata sexuala cand aveai vreo 14 - 16 ani si de atunci ai comis greseala vietii tale, daca nu am dreptate atunci nu stiu ce e dar eu cred ca prea devreme ai dat drumul activitatii sexuale.
Sexologii definesc frigiditatea ca fiind absenta placerii si a excitatiei nu doar in timpul unui contact sexual ci si in timpul masturbarii. Indiferent de modul in care definim frigiditatea, concluzia este ca, o femeie frigida sufera si de anorgasmie, in timp ce o femeie anorgasmica nu este in mod automat frigida. Frigiditatea nu trebuie confundata cu celelalte forme ale disfunctiei sexuale feminine. De exemplu, anorgasmia consta in absenta totala sau partiala a orgasmului, desi dorinta sexuala exista chiar pe termen lung. O alta disfunctie, dispareunia consta in dureri in timpul raporturilor sexuale, dureri cu cauza organica. In cele din urma, vaginismul, reprezinta o contractie involuntara a musculaturii perineului, din cauza careia penetrarea este dificila sau imposibila, avand de cele mai multe ori o cauza psihologica. Realitatea, in unele cazuri, este chiar mai trista. Nu numai ca exista femei care nu ating orgasmul, insa exista si femei care nici macar nu stiu ca acest tip de placere exista. Desi pare ciudat, aceste femei se simt doar un instrument pentru placerea barbatului de langa ele, actul sexual fiind doar o atributie conjugala. Acest lucru se datoreaza in primul rand educatiei, de orice natura, mai ales sexuala, dar si datorita lipsei informarii. Frigiditate primara si secundara
Afla mai multe pe DivaHair.ro
Foarte bine ti-a explicat NICU mai sus, permite-mi totusi sa fac o mica completare.Roaga-l pe prietenul tau sa fie mai rabdator cu tine,sa prelungeasca preludiul,sa astepte pana il doresti, intr-adevar. Uneori, din cauza grabei poate sa apara exact problema ta.Si e pacat, nu?