| Cristine_7190 a întrebat:

De 1 an si ceva luni ma tot gandesc la fostul prieten cu toate ca acum am o relatie de 6 luni cu un baiat, ce sa fac sa-l uit pe fostul?! Rog seriozitate :-

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Elibereaza-te.
Lasa-te in voia bucuriei de a fi cu actualul,subliniaza-ti singura partile lui bune,aminteste-ti ce te-a atras la el,da o sansa relatiei tale actuale.
Traieste in prezent,chiar daca trecutul nu se lasa si te chinuie mereu!
Fa lucruri noi cu actualul si gandeste-te "asa ceva cu fostul n-am facut niciodata,uite ce bine e!",as vrea sa intelegi ce-ti spun.
Intoarcerea in trecut,regretele si faptul ca ti-ai lipit de suflet o persoana te opresc sa inaintezi in viata... uita-l cu orice pret!
Gandeste-te de una singura tot ce ti-a facut rau,pentru ca,in momentul de fata ai tendinta de a vedea numai partile lui bune si gresesti...
Aduna-te,pune in balanta faptul ca esti bine acum,ai o relatie care in mod sigur te multumeste suficient si gandeste-te daca ai mai trece inca o data prin tot ce ai trecut cu fostul...
Priveste inainte,lasa trecutul la locul lui, acolo unde este, in trecut.
Inima sus!
Fii mandra si frumoasa si invata daca un "el" nu te iubeste o data tu sa nu-l iubesti de zece ori!

| mgtow a răspuns:

Pai ar trebui sa il eviti si sa nu mai ai vreun contact fizic si nici telefonic sau net, posibil sa fi fost primul prieten si e normal sa nu il poti uita niciodata dar daca e 2ºa il poti uita cu mai multa usurinta dar definitiv nu ai cum din pacate, eu tin minte toate fetele cu care am fost pana acum dar una din ele cateodata ma face sa sufar gand ma gandesc la ea si asta e viata trebuie sa ma obisnuiesc.

| BESTNICK a răspuns:

Mai cauta-ti si altii asa nu mai ai la ce sa te gandesti, inseamna ca nu ti la al tau.wdf

| RFP a răspuns:

Amintirea lui va trai vesnic in tine. Pana cand nu vei gasi o persoana care ti-ar putea oferi mai multe, nu prea vei reusi. Te sfatuiesc sa incerci sa iti distragi atentia de la tot ce a fost. Amintirile nu ti le poate lua nimeni. Iesi cat mai des cu fetele in oras, incearca sa socializezi cat mai mult, va veni o vreme cand va aparea cineva in viata ta, atunci cand te astepti mai putin si va schimba totul. Ai incredere! Orice s-ar intampla esti puternica! Ai grija!

| dede_5241 a răspuns:

Naspa! stiu sentimentul straight face si eu m-am tot gandit la fostul si am incercat cu orice pret sa il uit.Eu mereu imi spuneam "trebuie sa'l uit.pentru ca are pe altcineva...trebuie sa'l uit din moment ce el nu ma mai cauta.eu plang pentru el.dar el nu ar face'o..."cel putin eu asa am procedat si am reusit sa mi'l scot din minte.Oricum.stiu ca e foarte greu sadsucces! big grin