| iulia85 a întrebat:

De 1luna m am despartit de prietenul meu.si tot de atunci sunt trista, dezamagita.Am tot incercat sa l uit dar nu pot.am iesit cu altcineva crezand ca pot sa trec peste asta dar degeaba.
Indiferenta lui ma face sa sufar mai mult.Va rog ajutati-ma dau fundita.

Răspuns Câştigător
| Ambiguitate a răspuns:

Asa cum zice si lorena24, trebuie sa treaca o anumita perioada sa poti uita pe acel cineva, dar la fiecare persoana e alta poveste, eu unu de 1 an de zile ma zbat sa uit persoana pe care am iubit-o si inca nu am reusit.
Eu stiu ca nu o sa uit persoana pe care am iubit-o si am dat totul chiar totul sa ii fie bine, insa viata merge inainte...
Tot raul e spre bine...

4 răspunsuri:
| lostcontrol12 a răspuns:

Va trece o anumita perioada de timp pana iti vei reveni. stiu din proprie experienta..nu te va ajuta faptul ca iesi cu alti tipi, gandul tau va zbura tot la el. Nu dispera, timpul le rezolva pe toate..si incearca sa vb, poate va impacati daca asta chiar te-ar face fericita. Mult succes.

| Mozurov a răspuns:

Iesi cu prietenii. Distreaza-te.Fa-ti un hobby nou si eventual putina munca de voluntariat care sa iti placa.Fa orice activitate care te face fericita, iar in timp o sa il uiti.Ah da si trebuie sa continui sa iesi la intalniri.Doar pentru ca nu ai gasit pana acum un tip la fel de bun ca ultimul nu inseamna ca nu exista mai buni ca el.

| Winnie619 a răspuns:

Imi poti spune cati ani ai si de ce v-ati despartit?

| JustMe12 a răspuns:

Nu exista metode sa uiti pe cineva..si eu am trecut prin asta acum putin timp. Incearca sa vorbesti cu el, sa-l intrebi ce mai face si spune-i ca iti lipseste... poate va impacati, dar daca nu gandeste-te ca nu e ultimul baiat de pe pamant si ca nu are rost sa suferi dupa cineva caruia nu ii pasa de tine. E vara, profita de asta cat mai ai timp! Mergi la strand (de exemplu), acolo poti intalni o gramada de baieti..cine stie poate te indragostesti din nouwinking