Eu cred ca nu merita sa strici ceva ceea ce ai(relatia ta actuala) pentru ceva ce posibil nu o sa mai fie la fel(ex relatie). in plus daca el nu a mai vrut sa fie cu tine asa degeaba nu merita.
Incearca doar sa nu ramai prinsa in trecut... iti dau un sfat amuzant scrie numele lor pe doua biletele. mototoleste-le si alege unul aleatoriu. daca vei fi dezamagita cad vezi numele inseamna ca trebuie sa-l alegi pe celalalt
Aici depinde numai de tine.
Depinde si daca tu ai trecut peste fostul. Si dupa cum zici chiar tu, se pare ca nu.
Deci in concluzie te-ai cam grabit cu a doua relatie.
Acum, trebuie sa te gandesti bine si ca "caculezi" care dintre ei a fost mai bun.
Pana la urma asa o sa fie.
Unul a fost de nota 10 si inca este, actualul nu ai zis nimic de el dar va intelegeti.
Incepi de aici, cu cel de 10+ cum te intelegeai? dar cu actualul?
Asa trebuie sa te gandesti.
Tu decizi nu noi, asa ca nici in sfat nu e bun, ce vrea inimioara ta sa faci.
E alegerea ta pe care consideri cal ubesti mai mult cu ala trebuie sa ramai dar tu nu trebuie sa te lasi influentata nici de mine nici de ceilalti asta e pararea mea
Eu zic sa fii cu amandoi.o noapte actualul o noapte fostul
Si tot asa pana vezi care te face mai fericita.si cu ala ramai.
Mai asteapta un timp...si pune-ti ordine in ganduri. Pune-i la incercare, sa vezi care tine la tine cu adevarat.Si pana la urma trebuie sa iti castige unul inima in totalitate.Cel care iti e mai aproape de suflet, cu care iti e mai usor sa discuti, acela e "ALESUL". Succes!:*:*