| MariaDm123 a întrebat:

Buna, de 2 zile am o scurgere maronie cu un miros urat! Menstruația mi s-a terminat pe 28 Iulie! As vrea sa știu ce e

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca sangerarea menstruala s-a terminat in urma cu 10-11 zile, inseamna ca in acest moment esti la mijocul ciclului menstrual si din acest motiv se poate presupune ca respectiva scurgere vaginala urat mirositoare, este rezultatul unei infectii vaginale sau uterine de natura bacteriana. In mod obligatoriu trebuie sa te prezinti la un laborator de analize medicale pentru a ti se preleva o proba de secretie vaginala pentru a fi analizata si a se determina natura agentului patogen care provoaca infectia. Doar asa se poate prescrie tratamentul adecvat si medicatia necesara. Sanatate!

| Ajutorrrrrrrvrg a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Buna am si eu o problema pe 6 trebuia sa-mi vina ciclul dar in schimb mi-a curs doar o scurgere maronie. Acum 2 sapt apr am început sa urinez frecvent o data la o ora. De la scurgerile maronii au început mai mult simptome cum ar fi durerea in partea ovarelor, oboseala și durerea de sâni care mi-a apărut ieri. Singurul " act sexual" pe care l am avut a fost inainte cu 2 zile sa îmi vina urinarea frecventa dar fără penetrare doar "frecandu ma" pe penisul lui sau si a dat drumul pe burta mea si când m-am dus sa ma clătesc apa de pe burta care PROBABIL era combinata cu sperma mi-a alunecat spre vagin, ma gândesc ca poate am făcut o infecție de la degetele lui dar nu înțeleg de ce îmi întârzie menstruația

| alina2k18 a răspuns:

Posibil ca ai ceva infectie bacteriana, du-te la medic sa te tratezi.

| ywar a răspuns:

Se cheama ginecolog. Utilizeaza medicina moderna.