anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 3 luni am o relatie frumoasa cu un baiat.Ne intelegem bine, ne respectam si ne-am apropiat foarte mult.Insa de ceva timp ma gandesc daca el tine cu adevarat la mine.Inainte de fim impreuna, el era genul de baiat care avea doar aventuri, nu dadea importanta sentimentelor intr-o relatie.Asta din spusele lui.Acum imi spune ca totul s-a schimbat, ca nu a mai fost in situatia in care sa iubeasca o fata asa cum o face acum.Am incredere in el, insa de ceva timp ma bate gandul de a-l pune la incercare.Insa imi e si teama sa nu il pierd dupa asta, sau sa descopar ca de fat, nu s-a schimbat, si a ramas acelasi. Ce spuneti? Ce ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Uite, daca nu ti-a dat nimic de banuit nu ai de ce sa iti faci griji. deocamdata relatia nu este avansata, ai rabadare sa vezi cum se comporta incontinuare si incearca sa nu pui prea mult suflet de la inceput, pana nu esti tu sigura ca el chiar tine la tine, chiar te iubeste. si lucrul asta trebuie sa iti demonstreze, sa iti arate, nu doar cuvinte. numai bine.

| Black a răspuns:

Daca te iubeste si s-a schimbat cu adevarat fii foarte sigura ca nu te va parasi sau nu se va supara... iar daca o face. ori nu s-a schimbat... ori e prost.
Eu zic sa il incerci, pentru ca e mai bine sa stii "cine e" cu adevarat decat sa te trezesti mai tarziu ca ti-a tras clapa ca sa zic asa tongue

| Dizzydizz a răspuns:

:oMa sperie coincidentele astea de la un timp
La fel si eu am patit cu exul:O
omgstraight face

Si nu ma indoiesc, m-a iubit.
Si la pr tau sunt sanse mari sa te iubeasca
Monitorizeaza l cand sunteti in preajma altor fete
Si nu te indoi de el daca nu ti da motive, te rog.Nu face greseala astahappy
Ai incredere in el, e cel mai imp lucru intr-o rel
Pwp.

succes