Cred cai ai zis gresit ai ramas insarcinata de amant daca ai facut dragoste cu el la hotel si prietenul tau crede ca el te-a lasat insarcinata? cred ca e prost doar siar da ceama ca elnu e tatal acelui copil si pe alta parte bine ai facut pentru ca iubirea nu e asa sa te tina incuiata in casa si sa nu ai voie sa iesi afara aia e gelozie. pa merita ceaa ce ai facut asa se invata minte
La o intrebare ai spus ca esti de 1 an cu prietenul tau iar aici esti de 5 ani.
Uau. o poveste intr-adevar complicata. incerca sa vb cu mama ta. va sti ce e de facut. acum la cat de gelos e prietenul tau, cred ca va iesi putin urat cu el. dar daca intr-adevar te iubeste asa de mult si nu poate trai fara tine, poate e dispus sa te ierte. ai putea sa gasesti betia ca scuza, desi ai minti. oricum mult succes
A stiut el, de ce te tine în casă, cum ai scăpat un pic, te-ai si pus cu cracii la deal, fără nicio supărare, dar esti o curvă, oricum, sper să nu faci avort pentru că acel copil nu are nicio vină, baftă!
Ce sa faci suporti consecintele...vezi stia el ceva de te tinea "sechestrata"...si acum ce ai facut? ai distrus bietul om.
Ar trebui sa ii spui adevarul. La nimeni nu-i place sa fie mintit, mai aleas ca la mijloc este un copil, oricum tu hotarasti ce trebuie sa faci.
Bft:*
Fte complicat dar are partea lui de vina si el faci cum iti dicteaza inima nu esti nici prima si nici ultima care face asa ceva ce crezi ca e bine pentru tine asa sa faci
linarkfts întreabă: