| Emilia1015 a întrebat:

De aproape 5 luni am inceput sa vorbesc cu fostul si sa iesim destul de des.Inca mai tin la el,dar nu sunt sigura daca el mai tine la mine. face anumite gesturi dragute (de exemplu: ma intreaba mereu daca sunt bine,ma pupa pe frunte,ma alinta).In aceste luni,numai el ma sunat, eu nu i-am dat niciun semn.Se comporta cu mine de parca am fi impreuna (ma saruta,ma tine de mana) si e mereu atent sa nu ma supere cu ceva, si chiar mi-as dori sa ne impacam dar nu vreau sa fac eu primul pas.Cum sa imi dau seama daca mai exista vreo cale de impacare sau daca mai simte ceva pentru mine?

5 răspunsuri:
| scully a răspuns:

Bună. Dacă nu aș fi citit prima parte, aș fi crezut că voi doi încă mai sunteți într-o relație. Din gesturile lui (dacă ele sunt sincere, bineînțeles) reiese că el ține la tine și probabil ar vrea să vă împăcați. Ai spus că și tu ții la el, dar nu vrei să faci primul pas, asta e o piedică. Dacă vrei să afli care sunt sentimentele lui față de tine, eu zic că cea mai sigură cale este să îl întrebi, poate data viitoare când te ține de mână sau te sărută. Întreabă ce intenții are, ce rol au gesturile astea afective.

| Emilian65 a răspuns:

Pai, primele semne de impacare din partea lui sunt: saruturile pe care ti le da, alinturile si alte gesturi care le face cu tine. Tu, nu ai decat sa-i raspunzi la aceste gesturi si relatia este refacuta.

| kandaraki a răspuns:

Fostul e fostul, de ce v-ati despartit? daca dupa un asa lung timp iar a reluat, se pare ca nu a gasit pe cineva mai bun si s-a intors la tine, stiind ca il vei accepta daca se va comporta frumos de data asta. repet - fostul e fostul, move on, viata continua!

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Ce înțelegi tu prin primul pas dacă el te săruta?

| Maly29 a răspuns:

Încearcă să ai grijă bine. gandeste-te în primul rand ce nu a mers cu el, de ce vorbiți de "voi" la trecut. Dacă te iubea, de ce v-ati despărțit, ia în calcul și defectele lui din relația trecută, învață să înveți din propriile greseli.

Eu mi-as dori sa cred ca te iubește, în fond, asta Îți doreștiwinking dar Îți recomand sa-l mai ții "sub observații" preventiv macarwinking
Mult succes în refacerea relație cu el! :*