| anda_7225 a întrebat:

de asta vara vorbesc pe mess cu un tip, ne intelegeam f bine imi dadea f multe sfaturi si ma asculta atunci cand simnteam nevoia sa vb cu cineva.ne.am apropiat foarte mult si mai tot timpu bate apropouri sa fim impreuna. iar eu la un momentdat am acceptat. acum sunte impreuna de aproape 2 lunihappy dar partea proasta e la el locuieste in belgia si ca intre noi e o diferenta de apr 10 ani...mi-am spus ca o sa vina in tara in aprilie si atunci o sa ne putem vedea si live. nu stiu am increder in el dar.nu atat incat pot sta linistita atunci cand v. a veni...imi doresc sa. l vad dar in acelasi timp mi-e frica. voi ce ma sfatuiti?:-s

3 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Eu nu prea cred in relatiile la distanta(adica nu le vad stabile, tu nu stii tot ce face el pe acolo! poate el face sex cu altele si tu nici macar nu stii, si poate va veni in tara propunandu-ti si tie acelasi lucru! poate avea o boala cu transmitere sexuala tu nu-l stii nu e vina ta, dar urmarile sunt mari si grave!) Diferenta de varsta nu e o problema, dragostea nu are limite! si eu am fost indragostita de un baiat din dambovita(eu sunt din jud gorj) care apoi a plecat in Anglia si nu a mers! Mi-am dat seama ca nu e bine! Ti-o zic din proprie experienta! Un baiat matur vrea sa se casatoreasca, eu sunt mica(18ani) nu ma gandesc la casatorie deocamdata, mai importanta e scoala, facultatea, cariera mea, am timp sa ma si marit sa fac si copilasi sa fiu si fericita!

| georgiana a răspuns:

Macar ar trebui sa cunosti persoana cu care vorbesti pe internet, apoi ramane de vazut. Tu alegi, noi ne dam cu parerea.

| cipy a răspuns:

Nu te sfatui da iti spun ca eu tot pe mess mi-am cunoscut actualul prieten pe care il iubesc enorm de mult, din pacate el tot este plecat peste hotere (Italia) si ne vedem foarte rar. Avem 11 luni de cind suntem impreuna, ii cunosc familia si el o cunoashte pe a mea e totul bine numai ca distanta e foarte marecrying Nu am crezut niciodata ca as putea sa-l cunosc pe net dar uite ca s-a intamplat! Nu refuza sa va intilniti in realitate!