Mai mult ca nu te place, nu vrea sa fie cu tine
daca nu te-a apreciat pina acum pe tine si faptul ca ai spus ce simti inseamna ca nu trebuie sa-ti mai distrugi mintile si sa-l lasi in pace
la sigur ca va intelege ce a pierdut si ii va parea rau...
Nu are prietena...Am aflat asta acum 3 saptamaini si am alat ca pana acum nu a avut nici una!
Deoarece sentimentul nu e reciproc, si propbabil nu vrea sa isi bata joc de tine, stii si u cum e cand un baiat te place si tu nu
Da. poate i s-a urcat la cap sau chiar nu te place. Discuta si tu cu el poate iti spune chiar el ce are de te ignora. nu dispera:*
Prin comportamentul asta, face sa il placi si mai mult.Pentru ca tu abia astepti putina atentie din partea lui, si cum te baga putin in seama, esti la picioarele lui. Daca el e indiferent, fi si tu.
Probabil i s-a urcat la cap, daca nu apreciaza sentimentul si nici faptul ca ai fost sincera si ai avut curajul sa-i spui ce simti(mai rar se intampla asta) cred ca e in zadar! Totodata comportamentul tau trebuie sa urmeze aceias directie cu sentimentele tale>), degeaba ii spui ca il placi daca: il ignori, stai cu alti baieti sau faci alte lucruri care ar dovedii contrariul:! muult succes!
Daca pina acum nu te ignora. poate ca isi dorea sa fiti doar prieteni, nu stiu sau poate e o persoana ca si mine...adica cind imi place foarte mult de un baiat, dupa ce imi spune ca ma place si el...brusc,nu mai vreau nici sa ma vorbesc cu el.si nici nu pot controla asta sa stii ca dupa regret, dar. e prea tirziu, poate asa e si la el.incearca si tu sa-l ignori un pic.sa vezi atunci rezultatul!
E pus in imposibilitate. Probabil ca te place dar nu gaseste drumul.In gindul lui probabil ca drumul exista dar e o diferenta enorma la anumiti ani intre a gindi si a face.Nu-ti ramine decit sa afli clar si asta doar tu o poti face. El tacind da curs la interpretari.Asa ca fi-i singura cu el si discuta prin initiativa ta pentru ca n-are rost sa pierzi o adevarata prietenie pentru citeva neintelegeri.Ar fi dureros pentru amindoi.
Se simte rusinat si nu ii covine ca-l placi si mie mi sa s-a intamplat odata. Cel mai bine ar fi sa-l eviti o vreme
00Andreea008 întreabă: