Scoate steriletul ca nu este nromal sa ai dureri de burta!
Este defect sau ti-a afectat colul ori uterul.
In ce priveste ce simte el, nu ar trebui sa-l deranjeze firul, este doar o chestie mentala la el, care este impsoibil sa-l afecteze cumva.
Cât timp este de când l-ai pus? În primele 6 luni este normal sa sângerezi mai mult la menstruație, si sa ai niște dureri, mie mi-a spus din start doctorul ginecolog asta. Si așa a fost cum a zis ea. Durează până se obișnuiește uterul cu un corp străin. După nu m-a mai durut, in prezent am un an de când am steriletul pus si nu mai am dureri deloc, nici menstruatii abundente, iar firul nu se mai simte la contactul sexual aproape deloc.
Dacă totuși deranjează rău firul, mergi la ginecolog să mai taie din el puțin, firul ala trebuie sa atârne puțin în vagin ca sa aibă doctorul de ce sa tragă cand va fi vremea sa il scoată, ca altfel trebuie sa facă chiuretaj să scoată steriletul si e mai riscant.
E normal sa ai sangerari in primele cateva zile, si da, la inceput se simte firul, in scurt timp nu se va mai simti. Dar du-te la un consult ginecologic, durerea de burta nu e ok
anonim_4396 întreabă:
alma200033 întreabă: