| Michaela89 a întrebat:

.De cate ori ar trebui sa ies pe saptamana cu iubitul?

Răspuns Câştigător
| buzeduulci a răspuns:

De cate ori simti nevoia. eu ies zilnic cu el si suntem de 4 ani impreuna. anul asta insa e-am vazut doar vineri sambata si duminica ca e la facultate, iar zilele astea mai putin caci am bacul.hee hee

daca va iubiti, iesiti de cate ri va este dor unul de celalalt.

multa iubire!

| Michaela89 explică (pentru buzeduulci):

Mersi..Mult noroc la bac sa iei note mari! big grin

| 7639781254 a răspuns (pentru buzeduulci):

Bafta la bac!

| buzeduulci a răspuns (pentru Michaela89):

Mersi si eu! :d

a fost f simplu atat la romana cat si la mate. :d sper sa iau 10 la mate. [am dat m1].
iar la bio sper sa fie simplu.

multa iubire si respect sa fie intre voi! >big grin

| buzeduulci a răspuns (pentru 7639781254):

Mersi frumos!

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista reguli, depinde de cat de ocupati sunteti amandoi. daca sunteti elevi sau studenti, puteti iesi o data sau chiar de doua ori pe saptamana in timpul scolii, cu pauze in sesiune? perioada tezelor. In vacanta puteti iesi chiar mai des, cu conditia sa va fi facut intai treburile. Daca lucrati, va modulati iesirile in functie de cat de obositi si ocupati sunteti. E mai important ca iesirile sa fie de buna calitate (multe discutii interesante, teatru, film, concerte care sa va imbogateasca pe amanoi).

| buzeduulci a răspuns:

Awww... :3 mersi de fundita! >:D

| Dariusuu a răspuns:

De câte ori dorești tu, nu ar trebui să ai o limită.

O zi perfectă îți doresc.

| grab a răspuns:

Iesi de cate ori simti ca ti-e dor de el.

Nu iesi cand esti pe ciclu ca e posibil sa fii prost dispusa, nu iesi la cantitate, iesi la calitate.

Altfel apare obisnuinta si/sau monotonia.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor

| Xenia16 a răspuns:

Nu este un nr de X anume pe saptamana, iesiti cand doriti

| Ajutatorool a răspuns:

Pai de numarul de zile din luna inmultit cu numarul de ani pe care il ai impartit la numarul de ani pe care il are el adunat cu numarul de ore pe care le-ati petrecut saptamana trecuta impreuna totul sub radical de ordinul 3 inmultit cu PI. Sper ca am fost de folos.

| viki16 a răspuns:

Buna, Deci Poti Sa Iesi Cu Iubitul Tau De Ori Cate Ori Simnti Nevoia Dar Nu Prea Des De Vreo 3-4 Ori Pe Saptamana Va Doresc Multa Iubire In Continuare Te Pup!

| 0alafaranume0 a răspuns:

Eu daca as fi iubitul tau si as vedea ce intrebari penibile pui p-aici nu as mai iesi niciodata

| paulthebest a răspuns:

Cea mai stupida intrebare laughing)
iesiti de cate ori simtiti nevoia happy0

| cipri01 a răspuns:

De cate ori doresti eu ies cu iubita cam de 3 ori pe saptamana.Si e foarte bine asa deoareci o sa va plictisiti la un momendat unul de celalalt.

| ofatacuochiverzi a răspuns:

Eu cred ca de 2-3 ori pentru ca dupa daca o sa va vedeti prea des o sa va certati

Întrebări similare