| Krystinacris a întrebat:

Bună, de cate ori fac dragoste și sex efectiv când am orgasm nu curge apă din mine cum o fac altele, am asta de când mă știu...
Până acum n-a fost o problema dar m-a pus vântul sa mă uit la una cum s-a terminat cu un vibrator. Am avut un soc când am văzut cum iese din ea. Ce aș putea să fac, este normală situația mea? Mulțumesc

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pff, se numeste squirt sau ejaculare feminina si din cate stiu eu (poate ma insel), femeile care ejaculeaza sunt mult mai putine decat cele care nu pot sa ejaculeze.

| darrio2007 a răspuns:

Poate urina.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te a pus vîntul? Sorin Ovidiu Vîntu? Sau te a pus dracu? Asa esti tu construita genetic nu poti avea orgasm ca aia pe care ai vazut o, fiecare femeie este diferita, accepta te cum esti, cine te va iubii te va iubii asa cum esti tu si te va accepta, cine nu, nu, ce varsta ai?

| mihai69 a răspuns:

Nu prea ai ce să faci.
Bucură-te că ai orgasm, cu sau fără squirt, e oricum minunat!

| doctorandus a răspuns:

Alea sunt actrite/circarese. Nu esti obligata la ejaculare feminina.

| Goete a răspuns:

Stai lijistita ca nubtraiesri in Africa, acolo ar fi problema sa nu curga apa din tine ca femeile sunt folosite ca fântâna

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Esti perfect normala.
Ce descrii tu se numeste Squirt si de cele mai multe ori este stimulata vezica, asta vezi tu prin filme xxx.
Squirtingul real e foarte foarte rar.
Unii barbati nici macar nu-si dau seama cand femeia are orgasm, ce sa mai!

| luxlux2488 a răspuns:

Sunt femei care fac Squirt si femei care nu fac, dar depinde mult si de barbat, cum te stimuleaza!

| DonJuan50 a răspuns:

Da, este normală, ce ai văzut tu, este de fapt o sedință de masturbare prelungită, de aia apar acele fluide în cantitate mai mare.

| Biancabu a răspuns:

Este normal. Ai orgasm da. Vrei squirt masturbează te gen mult timp și vei avea orgasm intens și squirt de iasă acel lichid succes