| XxBlueRosexX a întrebat:

Buna de cateva luni am o relatie foarte frumoasa cu un baiata pe care il iubesc enorm de mult...doar ca l-am minitit de cateva ori si s-a prins si marti mi-a spus ca se intoarce in orasul lui si daca il iubesc sa merg cu el, in fine ieri am reusi t a il conving sa ramana si a zis ca ramane. Aseara i-am spus sa de muzica mai incet pentru ca ii era f somnsi din greseala i-am dat un picior in coaste si s-a suparat pe mine. Inainte am vb cu el pe Facebook si mi-am cerut scuze pentru aseara, a zis ca e prea tarziu ca ii ajunge si ca maine pleaca. Eu nu suport ideea sa plece jur ca u pot trai fara el il iubesc imi vad viitorul cu el nu vreau sa raman singura si abandonata, i-am promis ca ma schimb ca nu il mai mint nu mai stiu ce sa fac ce sa mai zic. Ce sa fac sa il fac sa isi schimbe ideea sa nu plece de langa mine?
Va rog ajutati-ma sunt disperata plang incontinu

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca il iubeai nu il minteai. Bine face ca pleacă. Punct.

| AshEldo a răspuns:

A lie is a lie.
A white lie is a lie.
A half truth is a lie.
A hidden truth is a lie.
A lie by omission is a lie.
A lie is a lie.

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

II zici ca e alegerea lui daca pleaca sau nu...nu il obliga.el alege ce sa faca... daca te iubeste si el nu poate pleca

| TanteMarianne a răspuns:

Nasoala situatia ta, ce pot sa zic.
De inceput dai un cadou de impacare(o cravata sau un papion sau un parfum), apoi fa sex cu el si satisfacel. Dupa daca te iarta si ramaneti impreuna ei grija ce faci, fa-i fix pe plac pentru macar o saptamana.Ai grija dupa sa nu devii sluga lui.