Buna.
Poate nu e de vina doar prietena ei, se poate ca prietena cu care vorbesti cu de un an si doua sa se fie plictisit de tine, poate ii place de altul.Toate raspunsurile o gasesti la ea.
Intreab-o, lamureste-te ca nu ai nimic de pierdut.
O seara placuta si bafta
Faza e ca aia e o curva versata dao an *** si dai doua palme sa nu se mai bage unde nu-i tr ei. Aia creca de nefu... face asa. De prietena ta ce sa zic, cred ca ar avea pe vre-unu de face fite din astea e rau ca o iubesti. Ia sa o pui la ancercare sa-i zici ca vrei sa va despartiti sa vezi ce reactie, daca nu zice nimic si zice "bine" anseamna ca poate are pe altcineva ca an timpul asta orice este posibil.
In primul rand am o intrebare. Te iubeste? Nu ne raspunde noua, ci raspunde-ti singur la ea. De ce s-a luat dupa acea fata daca ea chiar tine cu adevarat la tine? Aici e o relatie de iubire sau care pe care tine sub papuc? Sa fim seriosi. Eu te-as sfatui sa o faci sa vada ca greseste si sa o lasi sa-si revina singura, nu sa te agiti atat. Daca nu merge, comporta-te la fel cu ea.
Incearca mai blind sa vorbesti cu ea, spune-i cit mai des ca o iubesti, fa-te ca nu observi toate capriciile, si nu ii spune despre comportamentul ei, fetelor nu le plac observatii din partea cuiva, mai ales dela prieten.Asta o face inca si mai mult sa se supere, si special se va purta si mai rau. Dar iti spun deodata ca treaba aceasta este trecatoare.
linarkfts întreabă: