Sti ce..pana la urma ramai fara amandoi, trebuia sa-i zici la cel de al doilea ca ai prieten si probabil te intelegea
Ai cam intrat in incurcatura.Asta inseamna ca nu esti stabila emotional. Daca dupa 3 luni ai gasit altul, sper sa nu am ocazia sa ne cunoastem vreodata.Ii vei face pe amandoi sa sufere.Eu zic sa ii spui adevarul celui de al doilea si basta cu el.Stii proverbul cu cine alearga dupa doi iepuri.Sa stii ca s-a adeverit in multe cazuri asemanatoare.
Cand ai de ales intre doi intotdeauna alege-l pe al doilea pentru ca daca il iubeai pe primul al doilea n-ar fi trebuit sa existe in viata ta.Deci da-i papucii actualului si continua relatia cu al doilea care dupa parerea mea abia asteapta sa-i incalzesti patul.
Pai al doilea stie de primul. Cel mai bine ar fi ca sa i spui ca ai prieten si ca trebuie sa vezi sa vb cu prietenul tau...si sa te astepte pana se intoarce al doilea la munca. Incearca sa jonglezi cu amandoi dar ai grija sa nu te arzi. E periculos. Sunt semne care te pot da de gol. Daca as fi in locul tau m as duce cu al doilea si s ar pune problema sa aleg. bafta
Cred ca este cazul sa se inceteze discutia asta pentru ca raspunsurile voastre sunt inutile! Sunt convinsa ca majoritatea inca nu aveti 18 ani deci incep sa cred ca a fost o greseala sa postez aceasta intrebare. Asta e, imi asum. O zi faina!
Eu la 18 ani iti garantez ca sunt de doua ori mai trecut prin viata ca tine.
Da,se observa acest lucru incepand cu nick-name-ul tau. Tinere, esti patetic!
Am mai mult decat ai specificat tu mai sus
Nu vreau sa te simti jignita dar intodeauna am urat fetele si baietii gen TU deoarece nu stiti sa iubiti si sa apreciati iubirea care va e oferita.
Daca esti un hater mitocan te rog sa zbori din aceasta postare. Aici este vorba despre o ratacire, nu o curvasaraie
Corect.
M-ai bine spune-i adevarul celui de-al doilea. Iti zic asta pentru ca si eu am patit exact la fel cu putin timp in urma, iar fata nu mi-a spus de prietenul ei plecat in strainatate, pana am aflat eu, dar era prea tarziu pentru mine ca eram indragostit pana peste cap de ea, dar asa este viata ce sa-i faci. Pana la urma la ales pe prietenul ei din strainatate din cate am observat
Sa inteleg ca la fel s-a petrecut si in cazul meu. Dar stii ce nu inteleg si ce nu mi-a explicat persoana de care m-am indragostit? De ce ai ales sa stai si cu al doilea baiat daca tu il iubesti pe primul? De ce l-ai lasat sa se indragosteasca de tine daca o sa i frangi inima? Chiar is curios ce o sa zici.
Poate ca nu iubeste pe niciunul. Vrea sa aiba pe cineva doar langa ea.
Anonima17191 întreabă: