Pai nu inteleg de ce vrei sa il uiti atat de mult? Din cate zici pare perfect( chiar daca o persoana perfecta nu exista vorba vine). Probabil pentru ca e mai mare te compleseste prin maturitatea gandirii, prin faptul ca in el vezi o persoana care te poate invata ce e vioata si nu o persoana cuc are sa te distrezi.
Minte uneori nu o poti controla iar ea zobara unde crede ca iti va oferi satisfactia sufleteasca. Te gandesti la el pentru ca iti place sa faci asta! e o perzenta placuta in mintea ta. eu as zice sa il lasi acolo unde este el
Pai. sa-ti dau un sfat:*. cel mai bine ar fi sa te gandesti bine ce te face sa te gandesti atat de mult la el...si sa vezi totu` clar. stiu ca e greu.si poate nu e bine,, dar gandeste-te ca esti tanara si ai o multime de posibilitatsi...pe cand el :-s. cel mai bine ar fi sa nu te lasi dusa de val! ai spus acolo ca e mai in varsta decat tine dar nu cu mult. atunci daca te`ai indragositi de el de ce nu iesi cu el ?
Sa il uiti nu e usor de loc si eu sunt tot in aceeasi situatie...dar sper ca o sa treaca...si o sa il uit
Pff. in primul` rand gandeste`te ca e prt cu tatal tau si asta nu e bine pentru ca poti sa ai mari necazuri cu tatal tau pentru un simplu baiat
acum probabil ti se pare special dar daca o sa mai racesti legatura cu el n`o sa mai fi asa atrasa de el...cateodata trebuie sa faci ceva si cu capul nu te lasa dusa de inima
Ce ai face daca ai fi tatal tau si ai afla? Revino-ti.Traieste-ti varsta.Nu-ti risipi anii de pomana.
E complicata treaba asta dar eu iti zic totusi sa incerci sa fii cu el,chiar daca e o relatie care s-ar putea termina urat si spun asta din cauza faptului ca el e prins undeva intre tine si tatal tau(ma indoiesc ca tatal tau va fi de acord cu relatia). Incearca totusi fiindca daca nu risti,nu castigi,poate o sa fii foarte fericita cu el, iar daca nu merge relatia mergi mai departe dar macar nu o sa ai niciun regret in viitor, nu o sa traiesti cu intrebarea :"oare cum ar fi fost daca as fi fost atunci cu x". Bafta
Exact asta mi s-a intamplat si mie. Eu chiar am iesit cu tipul si chiar in ziua in care trebuia sa ne int pentru ca faceam o luna el mi-a frant inima.S-a pus cu alta fatacu un am mai mare ca mine, dar si tipul era cu 2 ani mai mare ca mine. Nu este bine sa ai incredere in tipii de pe net ca poti risca ff mult, oricum ai o viata inainte si o gramada de tipi faini in jurul tau.Plus ca daca il vei pe tipul asta vei avea probleme cu tatal tau. Bafata si sper sa fi ok
anonim_4396 întreabă: