| Available a întrebat:

De cateva lunio am cunoscut un baiat care e a11a, eu sunt a10a.Sunt indragostita pana peste cap de el iar cand vorbesc pe mess cu el tremur. Vorbim despre orice ba chiar imi da si detalii.Problema este ca el are prietena de la clasa a9a. Ce pot sa fac? Nu vreau sa ma bag intre ei fiindca ma pun in locul acelei fete si stiu ca nu mi-ar placea.Pe de alta parte imi place foarte mult de el si as vrea sa fiu cu el.

P. S Am observat ca atunci cand urc pe scari se uita dupa mine, iar alteori imi zambeste si ridica din spranceana.

3 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Te-ai indragostit "lulea"!
Sfatul meu e sa te detasezi putin de situatie si sa speri ca in curand va fi liber.Cand iti doresti ceva cu adevarat chiar se intampla, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii tu cea care ii desparte. Daca el te-a observat e clar ca stie spre cine sa isi indrepte atentia cand va fi liber.

| Savy a răspuns:

Daca vrei sa fortezi un pic situatia, intreaba-l el ce vrea, sa fie cu tine sau sa te tina de rezerva?

@tyana, felicitari, imi pierdusem speranta ca mai gasesc persoane cu creier pe aici. Meriti funda sau ce va dati voi intre voi.

| Crisu a răspuns:

Ai putina rabdare pentru ca poate se desparte de prietena lui.Arunca-i si tu priviri de-aleabatting eyelashes si zambete si ii dai de inteles ca il placi. Iar el daca va actiona foarte bine, daca nu, atunci gaseste altul.Mai sunt baietii happy