anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva nopti imi apare in vise un baiat pe care nu-l cunosc, nici nu pot sa-l vad la fata...confused Am zis ca e iubitul meu, dar nu e. Mai de mult am visat un cal alb care vroia sa ma atace si baiatul m-a salvat de el. Ce credeti ca semnifica aceste vise? fundita

10 răspunsuri:
| alecsStar a răspuns:

Alb din cate stiu inseamna ca moare cineva.

| Sesci a răspuns:

Pai daca tot venii vorba.thinking
probabil iubitul tau te va salva de la ceva
nu stiu ceva rau sau daca vrea cineva sa.ti faca rau o sa te ajuteethinkinglove struck

| Ovidiu a răspuns:

Eu nu sunt sperstitios. Dar, daca nu ma insel, calul alb inseamna rau. Nu garantez, am auzit si eu zvonuri. dar daca nu dai importanta nu ti se va intampla nimic.winking

| CяysƧ a răspuns:

laughing wow ce tare, poate mai ai un pic si iti intalnesti alesul love struck

| Lizarous a răspuns:

Nimic.de obicei cand dormi pe spate si creierul mic amorteste ai cosmaruri si subconstientu reactioneaza in functie de ce ai vazut sau tia atras atentia in anumite zile pe la televizor sau intr-o discutie.

| VladSilviu a răspuns:

Asa si cei asa de interesant, eu am 16 ani. am visat ca pilotam un avion si spuneam cu voce tare toate butoanele dn avionu asta, maicamia era langa mine si ma filma. ce am zis eu acolo numai eu stiam ca dimineata cand m-am trezit mo intrebat maicamia sa-i spun un buton de avion si nu stiam laughing

| ruPfashu a răspuns:

O fi vreun fat frumos zic eu laughing) poate ai sa intalnesti pe cineva in viitorul apropiat :d

| vlaaddd a răspuns:

Sa stii ca un unchi de al meu a avut un vis asemanator cu al tau, era un cal alb si vroia sa atace un copil, el a pus mana stanga sa-l salveze. Si la cateva zile a avut accident vascular pe partea stanga.

Ai grija :*

| micurutza2005 a răspuns:

Cal alb nu cred ca e ceva rau dar nu trebuie sa crezi in vise pentru ca ceea ce crezi se poate intampla pentru ca dorindu-ti tare ceva creierul va da comanda sa se realizeze,dar probabil sant semne pentru tine ca altul e drumul tau,un alt barbat potrivit pentru tine te asteapta undeva acela poate e destinul tau adevarat,calul e salvarea,speranta,calauza ta spre ceva mai bun,subconstientul tau iti da semne ca esti prea stresata,nefericita cu adevarat si neimplinita sufleteste si in viata personala, ar fi bine sa te revizuiesti si sa te schimbi sa schimbi totul in viata ta si cea amoroasa pentru ca tii cu tarie de o relatie care nu e a ta cu adevarat si de aceea nu merge bine, deci visul iti arata ca altul e destinul tau si acel barbat nu il cunosti pentru ca inca nu a ajuns la tine in viata ta pentru ca nu poate de relatia actuala pe care o ai si care te incarca negativ asa ca pune punct si mergi pe un alt drum unde il vei intalni pe cel ce te va face fericita cu adevarathappysper ca intelegi la cine si la ce ma refer...