| Sanusperiniciodatalamaibine a întrebat:

Buna !
De cateva ore plang incontinuu fara oprire.Am facut prostia de a ma saruta cu prietenul meu cel mai bun ,desi am iubit.I-am trimis un mesaj iubitului spunandu-i cele facute.Ma simt aiurea stiind ca am facut toate astea doar intr-un moment de dezechilibru,dar in ultimul timp nu-mi mai acorda atentie si am fost fortata intr-un fel sau altul sa ma arunc in bratele prietenenului.Imi pare nespus de rau si imi pare si mai rau ca am fost o toanta ,dar m-am saturat sa fiu eu cea careia sa-i pese de tot si toata vina sa cada pe mine.I-am dat nenumarate mesaje in care i-am spus cum a stat treaba.In care i-am spus ca tin la el mai presus de orice si ca in orice clipa as putea face o prostie regretabila.M-am culcat cu el si nu mi-a pasat de consecinte dupa ce familia mea a aflat.Am incercat sa vorbesc cu el la telefon dupa cele spuse in mesaje,dar incontinuu plang si el nu raspunde.Am fost sincera cu el pentru ca tin la el si nu am vrut sa-l ranesc .Ce as putea face ?Nu vreau sa-l pierd.

Răspuns Câştigător
| raspunz a răspuns:

Salut.
Esti mica si la varsta ta orice chestie minora poate sa para o tragedie. Orice relatie trece prin momente mai bune sau mai rele, nu poate sa fie mereu ca in prima saptamana cand sunteti vrajiti total unul de celalalt. Uneori unul dintre parteneri trece prin perioade mai grele si poate il neglijeaza pe celalalt (fie pentru ca nu il iubeste destul fie pentru ca nu se poate concentra pe persoana iubita daca are probleme pe cap). Alteori pur si simplu intervine monotonia. oricare ar fi situatia e necesar sa vorbesti despre ceea ce simti pentru a rezolva problemele.
Eu unul sunt de parere ca intre un barbat si o fata care sunt amandoi heterosexuali poate sa existe prietenie platonica dar intotdeauna exista putina atractie de alta natura, macar la unul dintre ei. Atunci cand treci printr-o perioada mai vulnerabila te poti simti tentata sa te refugiezi in bratele altei persoane pentru a primi afectiunea de care ai nevoie, iar atunci cand cel mai bun prieten al tau este un alt baiat nu mai e decat un pas.
Trebuie sa stii ca sarutul obisnuia sa reprezinte ceva foarte important, se spunea ca daca o fata saruta un baiat gestul asta simbolizeaza oferirea corpului ei, a dragostei ei, a posibilitatii de a face la un moment dat dragoste. In ziua de azi insa un sarut nu mai inseamna mare lucru pentru ca s-a pierdut farmecul dragostei, lumea face sex fara sa iubeasca, un sarut poate fi ca o strangere de mana.
Acum adevarul il stii doar tu (sau poate ca nici macar tu). Fie ai anumite sentimente pentru acest prieten si asta a fost picatura care te-a facut sa faci in sfarsit ceea ce iti doreai de mult timp, caz in care ar fi bine sa te desparti de actualul prieten pentru ca e clar ca nu il mai iubesti... fie toata chestia a fost un strigat de disperare din partea ta, un gest extrem care sa-l raneasca pe iubitul tau (probabil de asta i-ai si spus) si prin care speri ca-l vei face sa fie mai implicat in relatie, caz in care trebuie sa discuti cu el face2face cand se mai calmeaza, acum nu ai nicio sansa. Nimeni altcineva nu va poate rezolva problemele din relatie si doar tu stii ce vrei.
In general asa ceva nu e frumos. Persoana de langa tine nu mai poate avea incredere in tine la fel ca inainte, pentru ca se asteapta ca de fiecare data cand va veti certa sa faci asa ceva.
Pe viitor daca nu vrei sa pierzi relatia pe care o ai nu lasa persoanele celealte sa treaca bariera friend zone. Infidelitatea emotionala este la fel de nociva pentru relatie ca si cea fizica.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Draga mea, degeaba mai plangi dupa ce faci asa ceva. Nu ai cum sa-l mai pierzi, l-ai pierdut in clipa cand te-ai sarutat cu alt barbat. Chiar daca prietenul tau te va ierta, relatia nu va mai fi aceeasi si va muri dupa o scurta vreme. Fiindca nu exista motiv sau scuza pentru a umbla cu alti barbati in timp ce esti intr-o relatie. Inseamna ori ca nu ai caracter, ori ca nu-ti iubesti partnerul. In ambele cazuri, e grav.

| lolly a răspuns:

Eu iti sugerez sa lasi mesajele deoparte.Mergi ii cumperi ceva frumos, din suflet. un ursulet ceva, mergi la el acasa, vorbeste fata in fata si ii spui ca regreti si ca-ti pare enorm de rau...Desi chiar nu stiu, daca spui ca il iubesti cum poti sa-l saruti pe altul...off. ceva este necurat la mijloc, ori nu-l iubesti, ori il placi pe prietenul tau cel mai bun.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

L-ai pierdut deja. Felicitari! NU ai caracter deloc in tine, esti naiva.