| ioanamaria255 a întrebat:

Buna! De câteva săptămâni simt ca partenerul meu e rece și distant cu mine. Și sa va zic de ce...
Când e acasă abia dacă ma baga in seama, ori sta pe telefon ori sta și se joaca pe pc.
La relațiile sexuale ce sa mai zic, cu atât mai repede cu atât mai bine, ma simt ca și o prostituata nici pic de trandete nimic!
Nici când sunt la lucru nu imi mai scrie ca înainte, 3-4 cuvinte și atât.
Eu am tot încercat sa mai vorbesc cu el sau dacă ii arătam ceva nu se uita ca și cum nu as exista. Eu am senzația ca ori ma înșeală ori nu știu ce sa mai înțeleg. Peste 2 zile facem 8 ani de relație, am înțeles ca la un moment dat apare monotonia dar eu încerc pe cât posibil sau fiu mai iubitoare. Voi ce părere sa aveți? Sa fiu la fel cu el sa văd cum reacționează?

32 răspunsuri:
| dariaflorina a răspuns (pentru ioanamaria255):

Da,este nevoie de timp de vindecare, dar nici cu un om care nu mai ține la tine nu mai poți sta, timpul acela de vindecare merită, sigur vei întâlni un om bun happy

| RonaldoGOAT a răspuns:

Inteleg perfect situatia. Si eu m-am plictisit de iubita mea dupa un timp (aprox 5 min) am fost nevoit impotriva vointei mele s o insel. Singurl gand pe care l aveam era sa ajung acasa sa ma joc Fortnite.