| Ivaaa a întrebat:

Buna:* De cateva saptamani sunt in depresie deoarece am fost cu un baiat mai mare ca mine cu 3 ani. iar eu nu i-am sp varsta mea reala...si acum simt ca mor il iubesc foarte mult pur si simplu e viata mea el ma iubeste foarte foarte mult este un baiat de nota 10 credeti ca daca ai voi spune varsta reala voi mai fi cu el?

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca exista cineva care sa accepte sa fie mintit in fata.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Mi se pare normal ca a fugit de tine, crezi ca el are chef sa iti schimbe scutecele?

| Ivaaa explică (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Dar nu a fugit de minehappy...nu am mai vrut sa il mai mint atathappy

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru Ivaaa):

Si tu naivo, doar nu credeai ca iti va zice cruda ralitate in fata, mai bine sa folosit de un pretext precum asta si a scapat de scutece.

| VladGH a răspuns:

Depinde citi ani ai, oricarui baiat i-ar placea sa aiba o fata mai mica ca el dar ar fi bine sa ii spui cit nu-i tirziu sa stie si el cum sa se comporte cu tine.winking

| Ivaaa explică (pentru VladGH):

Da dar l-am mintit prea mult cu chestia asta nu stiu. cum va reactiona mi-e jena

| VladGH a răspuns (pentru Ivaaa):

De cit timp sunteti impreuna?

5 luni:l

5 luni happy? e cam mult, oricum spune-i cu prima ocazie si daca tine la tine, pentru el nu va conta virsta. Si stii tu " MAI BINE MAI DEVREME DECIT MAI TIRZIU" happy

Hai sa iti spun...eu am 15 si el 18 mai zii cceva acum:l

Spune-i nu tine frina ca este si pentru binele tau, asa el va sti cum sa se compoarte cu o fata de virsta ta daca te iubeste. Si sa stii ca fix asa ceva am patit si eu numai ca eu avea o relatie de 1 luna cind mi-a spus ea singura dar nu a adaugat 3 ani, a spus ca e cu un an mai mare...

| SakonSIUkon a răspuns:

Ai mintit prea mult relatia se poate termina.

| BeautifulAngelOana a răspuns:

Daca il iubesti, de ce il minti? El daca te iubeste te accepta asa cum esti tu, cu varsta ta cu tot, daca nu te iubeste cu adevarat o sa te paraseasca! Eu zic ca o sa te iubeasca si daca ii zici cati ani ai tu in realitate! Bafta

| Roxiiiiiiiii a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat nu ar face asta.

| Werimar a răspuns:

Spune-i. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Atat timp cat voi va vedeti, aveti o viata sociala, va simtiti bine unu langa altul, nu o sa va despartiti din cauza asta. Fii sincera cu el, spune-i ca ai gresit, si de preferat fata in fata. Mult noroc happy sper ca te-am ajutat.