Salut.
Asta e dovada faptului că nu ești pregătită. Mai așteaptă, mai documentează-te în legătură cu contraceptivele ș.a apoi o să te mai liniștești. Eventual uită-te și la niște filme specifice, am auzit că sunt de un oarecare folos. Fă pasul acesta când te simți pregătită și mai ales dacă ai încredere în băiatul ăsta și te vei vedea cu el peste mult timp. Baftă și ai grijă.
Fundă?
Din intrebarea ta imi dau seama ca deja te-a prostit, "Ce sa fac ca sa nu imi mai fie frica?" eu de aici inteleg ca o vei face, dar ti-e frica. Pai nu trebuie sa-ti fie, doar folositi prezervativ extra safe )
daca ti-e frica nu trebuie s-o faci, nu esti obligata
Daca actul sexual este de buna voie din partea amandurora, lasa frica la o aparte, faceti-o si nu va mai chinuiti unul pe altul.
Nu face asta de la vârsta asta.
Tu nu vezi că el vrea să stea cu tine doar pentru așa ceva?
Doamne, ce naive sunteți.
Știi că dacă faci asta înainte de 17 ani jumătate (minim) mai târziu poți avea parte de o grămadă de boli și altele.
Tu încă ești crudă (cum se spune în limbajul popular) și dacă tu rupi himenul și alea ești mai predispusă.
Iubirea în ziua de azi e și periculoasă.
Am aceași vârstă ca a ta și nu crede că sunt cine știe ce, dar vreau binele generației actuale.
O zi plăcută și mare grijă!
Sa te intrebi de ce iti este frica. scrie-ti pe o hartie. apoi cauta o solutie la fiecare problema. sa nu afle parintii, sa nu raman insarcinata, o sa ma doara cand o fac etc.
o mare problema se rezolva intotdeauna impartind-o pe bucati mai mici.
Daca simti frica, clar nu esti pregatita sa iti incepi viata sexuala.
Sexul e ceva frumos si personal, trebuie facut strict pentru ca asa vrei tu, nu pentru ca "ar fi cazul", "ca sa nu se duca la alta" sau pentru ca "toata lumea o face". In momentul in care vei fi pregatita, vei stii.
Daca iti e frica, nu o face. Inseamna ca nu esti pregatita. Atunci cand vei fi, nu cei simti nici frica nici orice alt ceva rau, doar emotie si sentimentul ca tu chiar esti pregatita. Sfatul meu seste sa mai astepti, fiindca s-ar putea sa regreti ca te-ai fortat singura acum sa treci peste frica, in loc sa iti rezervi primul act sexual pentru un moment mai placut.
Eu zic sa mai astepti. Am terminat o relatie de un an si jumatate in care am avut activitate sexuala intensa. si de 3 luni am o relatie cu o fata mai mare cu un an, eu am 19 si ea 20, si este virgina inca. Si nici nu o fortez, nu ii cer. astept sa isi doreasca si sa ceara singura
Stai cuminte pana cand o sa simti cu adev ca ai gasit pers cu care nu o sa.ti mai fie frica ....asa fac toti, cica nu te obliga, dar altceva decat sex crede-ma ca nu vor ....parerea mea este ca cu cat aştepţi mai mult e mai bine, crede-ma k stiu ce zic!
Curiozitațibărbați întreabă: