| Sergiu_1459 a întrebat:

De cateva zile ma cert aproape in fiecare zi cu prietena mea. Ne certam din nimic. Imi zicea ca o sa-mi para rau mai tarziu. Eu ma enervez destul de repede... ce as putea face sa nu ma mai enervez asa? (Mentionez ca o iubesc foarte mult si suntem de 1 an impreuna)

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ce poţi face, nu ştiu gândeşte-te la ceva ce te relaxează, te calmează. Gândeşte-te că vorbeşti cu omul pe care îl iubeşti. Şi dacă vă certaţi din nimic spune-i şi ei asta şi încercaţi să comunicaţi mai mult şi să rezolvaţi cumva. Numai cu calm şi răbdare poţi face ceva.

| So Good a răspuns:

Fi caaaalm happy si daca o iubesti acepta tot happy

| AlndChocolate a răspuns:

Asa sunt si eu, ma enervez destul de repede si dupa ce fac afirmatii nu atat de dure imi pare rau.Cu timpul am incercat sa fiu mai calma si sa ma gandesc inainte de a reactiona.Eu zic ca sa nu te mai enervezi asa repede, incearca asa un pic si incearca sa eviti orice cearta. Daca vrei sa ii zici ceva ce te deranjeaza sau ce stiu eu, spune-i-o cu calm ca poate te va intelege.Repet,gandeste-te de fiecare data inainte sa te enervezi ca poate sa-ti para rau si ea sa se supere.Bafta!

| nekane a răspuns:

Nu mai lua orice nimic in serios. Daca te ameninta ca o sa-ti para rau e groasa treaba, rezista fata cat rezista dar pana la urma isi ia lumea in cap, te lasa si isi cauta pe cineva mai calm, cu care sa poata rade, glumi, etc. vrei asta? nu cred.deci,concluzia? controleaza-te, pentru tine si pentru ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O iubesti pe naiba.si ea pe tine la fel.doi iubiti se respecta, se iubesc, se doresc, se ingaduie unul cu altul, NU SE CEARTAAAA>