| Biia8838 a întrebat:

Bună, de câteva zile parcă îmi este dor de fostul iubit, acum el este însurat și are doi copii, știu că nu ar fi ok din partea mea să-i dau mesaj și nici nu aș avea ce să-i zic, nu știu dacă îmi este dor de el ca persoană sau de amintirile pe care le avem împreună.
Voi ce ați face în locul meu? Sau dacă ați pățit și voi asta, vă rog să-mi dați un sfat. Mulțumesc! ♥️

8 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

"de câteva zile PARCA îmi este dor"

Stai frumusel in banca ta. "Parca mi-e dor, dar parca nu, parca sunt plictisita si m-am gandit sa complic viata cuiva."

Ce-ar putea sa iasa bun din faptul ca i-ai scrie? Nimic.

| Miruna333 a răspuns:

Iti este dor de amintiri, clar, nu de persoana.
Daca as fi in locul tau mi-as gasi ocupatie ca sa nu ma mai gandesc la trecut. As iesi la multe intalniri si mi-as face de cap.
Mesajele se dau cu un scop, el a trecut peste, are o familie, dar tu, posibil ca esti plictisita

| Biia8838 explică (pentru VoidEternal):

Oricum se vor despartii?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Acum ca el este intr o alta relatie si este insurat are si copii, cel m, ai bine este sa il uiti, de ce te ai despartit de el daca acum il vrei inapoi? Prea tarziu, cauta ti pe altcineva care este singur.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu ți-e dor de el. Ți-e dor de amintirile cu el. Nu te băga ca are familie. Fi deșteaptă
Eu l-aș lăsa in pacea lui

| Violleta2022 a răspuns:

Iti induci singura o obsesie prosteasca, desi stii ca nu va fi niciodata al tau, fiindca-i barbat insurat acum.
Da-i pace astuia, sa nu-i creezi probeme in casnicie cu mesajele total nepotrivite si cauta-ti un alt barbat, pe care va trebuii sa inveti sa-l pastrezi, daca vrei sa fie al tau.

| XxBlueRosexX a răspuns:

Am patit și eu asta diferența a fost că nu era însurat doar implicat într-o relație cu o urâtă grasă vai de capul ei, dar am stat cuminte și m-am mulțumit cu uitatul pe profilul lui de Facebook, fa și tu așa.

| VoidEternal a răspuns (pentru Biia8838):

Si stii asta de unde?