| Issabelle6789 a întrebat:

De ce aluneca penisul din vagin? Orice pozitie ar fi acesta aluneca si parca nu vrea sa ramana acolo.E oare vaginul prea mare sau de ce? Nu facem cu prezervativ, folosesc anticonceptionale.

11 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca organele voastre sexuale nu sunt compatibile ca dimensiune. Este posibil ca "jucaria" lui sa nu se potriveasca cu "pasarica" ta, si din acest motiv sa NU corespunda actului sexual fiind prea mica/subtirica comparativ cu vaginul tau care este mult prea umeda sau mult prea larga si....se pierde in ea. big grin

| Issabelle6789 explică (pentru corbulalbrosu):

E ciudat sa spui asta pentru ca cu altcineva nu am mai patit asa si nu pot nici sa spun ca sunt prea larga pentru ca n-am fost chiar asa ma duc peste tot laughing si nici la el nu vad o problema

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Issabelle6789):

Inseamna ca el este de vina, fiindca este ori neexperimentat, ori stangaci, ori ambele laughing din moment ce respectiva situatie "nasoala", deranjanta se intampla numai/doar in compania lui si nu si a altora. big grin

| mihai69 a răspuns:

E prea mic și nu folosești pozițiile adecvate.

| Emilian65 a răspuns:

Pentru ca penisul lui este prea scurt si subtire, iar pasarica ta este prea larga.

| Issabelle6789 explică (pentru Emilian65):

Daca era asa in privinta lui spuneam dar nu e...mda poate eu sunt de vina confused dar nu imi vine sa cred..pateam asa si cu fostul daca eram eu de vina.

| missfatadelatara a răspuns:

Renunța la el.

| Issabelle6789 explică:

Am zis eu ca nu simt nimic?

| MrJoker30 a răspuns:

Te lubrifiezi, e normal. Dar daca nu simti nimic in timpul actului sexual inseamna ca *** lui nu are marimea potrivita.

| Issabelle6789 explică (pentru MrJoker30):

laughing ba daaa e potrivita :-)

| Morfino1 a răspuns:

Nu exista vagin mare exista penis mic, schimba poziția