| daniDeeDee a întrebat:

De ce atunci cand esti ranit in dragoste, nu-ti vine sa mai mananci, sa iesi din casa, sa te mai ingrijesti? sad

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, da asa se intampla de obicei, am patit si eu.Asta pentru ca atunci cand esti ranit esti cu moralul la pamant, nu mai ai chef de nimic, te gandesti numai la cel care te-a ranit, parca nu mai ai pofta de nimic, totul in jur e pustiu si secsad...asta pentru ca daca persoana dupa care suferi, inseamna mult pentru tine, atunci ai impresia ca fara el/ea nu mai are rost sa te ingrijesti ca zici ceva in genul:ce rost mai are ca oricum nu ma vede(sau)nu ii pasa cum arat, dragostea trece prin stomac si parca ai un nod in gat si nu poti sa mananci, simti o durere profunda si un mare gol in suflet.Asa e viata, multi au trecut prin asa ceva sau vor trece, stiu si eu cum e, dragostea asta...

16 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Dezamagirile in dragosete dovedesc omului cat de vulnerabil e si ca ce se intampla in sufletul tau conteaza mai mult decat lucrurile de zi cu zi. E grav insa daca nu poti sa iti revii din asemenea dezamagiri. E timp si pentru ploaie dar si pentru ca soarele sa straluceasca sau altfel spus si cele mai frumoase povesti de dragoste au un sfarsit.Totul e o chestiune de timp pana cand "The end" va fi scris generic pe nisip

| catthshshshs a răspuns:

Pentru ca este o dezamagire si e normal sa se intample asa, daca iubesti ajungi de multe ori si sa suferi.Si eu am trecut de mai multe ori prin asta si pot sa iti spun ca imi era unoeri atat de greu incat simteam ca mor...Acum zambesc pentru ca stiu ca am un om deosebit alaturi de mine, iar lacrimile din trecut prefer sa le las acolo unde apartin, in trecut! Baftawinking

lolita
| lolita a răspuns:

Eu cand am avut cate un esec in dragoste primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma aranjez si sa-mi sun prietenele sa iesim la un suc sa-l barfim pe respectivul, ca nu ma merita, ca era gelos, ca era urat etc ca doar trebuia sa ma consolez si eu cu ceva. si in al doilea rand incepeam sa mua uit la alti baieti si sa realizez ca sunt o multime mult mai buni decat respectivul care ma asteapta sa ma faca fericita.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Mi se pare normal, dragostea este o boala foarte grea incat nici doctorii nu au medicamente pentru asa ceva. Dar omul are capacitatea de a esi biruitor si din aceasta boala foarte molipsitoare.

| ÅñdRa a răspuns:

Desi asa e...ai impresia ca nu mai ai pentru ce sa traiesti ca nu exista nici o solutie.
Insa nu e asa, incearca sa iesi din casa sa vorbesti cu cineva si sai spui tot ce ai pe suflet.
Si atunci cand esti ranit din dragoste incearca sa zambesti pentru ca nu sti cand cineva se va indragosti de zambetul tauwinking

| Victoria a răspuns:

Nu am trecut prin asa ceva pana acum, insa in ciuda tuturor lucrurilor care mi s-au intamplat nu am incetat niciodata sa ma ingrijesc.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Ce pot sa zic? mult noroc! ai primit multe raspunsuri, asa suntem noi, unele persoane.menite pentru a suferii.La mine e prima oara cand mi se intampla acest lucru(sper ca si ultimul), prima mea iubire, 6 ani.trecutul,viitorul si prezentul=planurile mele alaturi de el.Acum totul s-a naruitsad. Prea multa tristete! Chiar si cel mai puternic om se parbuseste atunci cand este dezamagit in dragoste.Pacat.Mult noroc si capu' sus!

| daniDeeDee explică:

Va multumesc pentru raspunsuri!kiss

m-am mai descarcat putin.sad

o seara frumoasa!

| lacrimi a răspuns:

Fiindca ramane o pata pe sufletul tau. Spiritul, sau, ma rog, sufletul, nu mai traieste la aceeasi intensitate, este istovit, golit, simti ca e sfarsitul lumii si ca fara acea persoana esti pierdut/a.Stiu cum e, dar timpul le vindeca pe toate, desi doare foarte tare cand iubesti si pierzi iubirea.In special daca iubesti si o pierzi fiindca te a inselat sau nu i a pasat.Astia nu s oameni! Astia care insala! V as omora! Scuze, dar nu va mai suport!

| dana1986 a răspuns:

Daca ai iubit cu adevarat e normal sa fie asa dar sa nu te complaci in situatia asta. Ridicate din noroi si margi mai departe, nu e sfarsitul lumi.

| Diiana232997 a răspuns:

Pentru ca simti ca esti la pamant, ca cerul coboara pe tine.Pentru ca tu iubesti pe cineva ca prostu` si el/ea nu te iubeste si te doare(Nu in toate cazurilebig grin). Asta e, asa e facuta lumea asta.Cand esti ranit in dragoste simti ca iti vine sa mori, dar nu e asa pentru. ca poti trece si peste asta doar ca mai greu.Nu in toate cazurile se intampla asta, unii sunt fericiti in dragoste altii nu.Asta e! Trebuie sa ne resemnam!

| johny_9421 a răspuns:

Cand simti ceva rece si umed pe obraz, iti simti pulsul in tample, iti auzi mult prea tare bataile inimii, iar in piept simti o durere mare... e clar, ai fost ranit; persoana iubita te-a dezamagit. In adolescenta asta pare cea mai mare tragedie, dar nu e chiar asa (eu m-am convins de asta)... Rezolvarea consta in cat mai multa socializare; sa iesi cat mai mult, sa petreci foarte putin timp singur/singura!winking

| dksjgpfbgfbopgdfk a răspuns:

Deoarece este ca o "rana" care te "slabeste"de toate resursele umane.

| StilSanatos a răspuns:

Da asa e, ti nse pare ca e sfarsitul lumii dar nu e asa, va trece chiar daca ti se pare ca nu mai e nici o solutie, succes daca esti in situatia asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece esti distrus sufleteste.Am trecut si eu prin asta. E nevoie de f multe pauze pentru a-ti reveni.VIATA MERGE INAINTE TOTUSI.Tre sa fim ceva mai optimisti.Eu am noroc ca nu stau inchisa in casa am serviciul care ma mai ajuta si ma scoate cateodata din astfel de stari.Incep sa imi revin incet, incet! Dar nu am sa uit niciodata ca cineva mai demult a reusit sa topeasca o inima "de gheata"si pentru asta va ramane intotdeauna intr-un"colt de suflet"din care nu o sa iasa niciodata! Curaj Dany viata e plina de neprevazut iar noi trebuie sa avem curajul si forta necesara de a merge mereu inainte. Pupici!

| Miiia a răspuns:

Pentru ca simti ca Fara acea persoana nu poti trai.

Întrebări similare