| OfcNot a întrebat:

de ce atunci cand te masturbezi cu degetul nu se simte bine sau placut?

14 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Pentru ca ai unghii si te ranesti ca un geniu

| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa-ti masezi concomitent si sanii si sfarcurile. De asemenea sa-ti masezi si clitorisul deoarece doar simpla degetica de multe ori nu stimuleaza suficienti centri nervosi. Incearca sa o faci combinat, folosind ambele maini simultan. Succes.

| mihai69 a răspuns:

Pentru că nu faci ceea ce trebuie, în locul care trebuie.
Folosește mai ales ceva care să ajute alunecarea (ulei de masaj, lubrefiant, chiar și o banală cremă de mâini e bună) și mângâie-ți ușor clitorisul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai69):

In acel moment, la ce trebuie sa ma gandesc?

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

În ce calitate pui întrebarea sta? (nu de alta, da' ca să știu ce anume să răspund).winking

In calitate de prestator servicii.

Păi atunci ar trebui să nu te prea gândești la ceva anume, ci să urmărești reacțiile fetei, să „simți" vibrațiile corpului ei și să vezi mimica feței ca să știi când faci bine și când nu, ceea ce „prestezi" tu acolo. Până la urmă, plăcerea ta vine dintr-a ei, nu?
B.t.w. nu știam că ești bi.winking

Placerea mea vine din masturbare, ca acolo am ramas, nu? Te intreb acum:la ce sa ma gandesc atunci cand ma masturbez? Asta pentru a obtine rezultate maxime.

Păi de ce nu zici așa?!? Adică ȘI prestator, ȘI beneficiar! Ei, atunci e altă poveste.
Și din păcate (sau din fericire) nu există un răspuns universal valabil. Fiecare avem fantezii diferite și adesea, ceea ce place cuiva, pe o altă persoană ar putea-o chiar scârbi.
Am o singură sugestie: dacă ai avut vreodată un orgasm în somn, ar fi poate bine să încerci să retrăiești scene asemănătoare celor din vis, dar de data respectivă (oarecum) cu ochii deschiși. Adică în stare conștientă, mai exact.
Sper că are sens ce zic.

Mda,ma cam tem sa fiu vizitata de vreun incubus, poate raman insarcinata.

Asta nu se întâmplă, mai ales dacă 83, 7% dintre cei ce vor răspunde la întrebarea următoare - „am pus degetul pe păsărică, vă rog să-mi ziceți că nu pot fi gravidă!" - te vor asigura că e imposibil, 11, 2% vor spune că o să ai gemeni și restul o să spună că băieții nu rămân gravide.

| Oana92 a răspuns:

Pentru ca nu o faci bine...

| pufulescu a răspuns:

Probabil ca nu stimulezi suficient clitorisul, nu esti excitata indeajuns.

| kandaraki a răspuns:

Fiindca nu o faci cum trebuie, poti sa o ranesti in asa mod, plus ca nu e igienic ce faci tu.