)) sincer, si eu mai fac chestia asta. Vorbesc cateva zile cu o fata, si par chiar sincer, poate chiar sunt, nu stiu
Poate doar sa vad daca mi-ar merge cu acea fata, nu ca as vrea in momentul respectiv. Poate sa-mi omor timpul.
Si-au pierdut interesul, ori vrea sa vada si din partea ta o reactie.
Indiferenta nu da de fiecare data acelasi rezultate
Teai gandit ca respectivii baietii nu ar da semne ca plac o fata ci asa se comporta ei de obicei cu fetele?
Este o intrebare atat de buna. Sincer mi s-a intamplat si mie de atatea ori si am incercat sa uit. Ei fac asta din mandrie, isi omoara timpul.
Cuz it's fun! :X Sa le vezi cum se agita si vorbesc intre ele " fata, ala ma place!" " da, fata, am vazut ca iti face ochi dulci " ! E hilar
Pentru ca sunt fel si fel de baieti. Baieti care fac tot posibilul sa obtina chiar si cea mai mica atentie de la tine, baieti care au obiceiul de a ignora si de a trata totul cu indiferenta, baieti carora le place romantismul si baieti care frang inimi. Insa daca ti-a dat semne ca te place si acum se preface ca "ploua" atunci mai mult ca sigur e timid si nu stie sa isi exprime sentimentele. Eu zic sa iei tu initiativa si totul va merge asa cum iti doresti.
Mulți se joacă cu sentimentele fetelor, vor să pară macho, să se laude că x y z sunt în limbă după ei,.
Si mie mi s-a intamplat si m-am saturat. Ei sunt foarte mandrii plus ca sunt foarte orgoliosi
Ce mandrie frate..mandrie ca si la modestie=prostie.
Acele semne care nu persista sunt facute/aruncate mai bine zis la „plesneala„ pe ideea „Ba, daca pica e bine„. Insa daca respectiva il ignora, el renunta si cauta o alta prada.iar atunci cand el chiar te place si vrea ceva mai mult cu tine, insista crede-ma. uneori te poate plictisi.
Poate. I-a placut de ea fizic ceea ce i-a trezit interesul si apoi a incercat sa dicute cu ea si impactul a fost unul dramatic .
jess179 întreabă:
Ofatacuvise întreabă: