Nu e vorba doar de sex. Cel putin nu la toti. Daca ar fi vorba doar de sex crede-ma ca se gasesc destule fete aventuriere. E vorba si de personalitatea fetei. Te atrage ea cu ceva, e speciala altfel ai cauta sex si gasesti sigur asta oricand vrei. Eu cel putin nu as putea sta cu o fata nesuferita doar pentru sex. Caut la partenera anumite lucruri. Daca o fata ma face sa ma simt special cu siguranta ca ma implic si sufleteste.
De ce generalizezi? Daca tu ai intalnit numai baieti care sa se gandesca la sex, nu inseamna ca in toata lumea asta, toti sunt la fel.
Bineinteles ca sunt in stare, tatal tau nu o iubeste pe mama ta? Ei nu s-au iubit? si treptat au ajuns la casatorie si ai rezultat tu.
Ei nu vor doar asta de la o fata. Vor si sex, sunt barbati, au unele nevoi ca si noi de altfel.Sau vrei sa spui ca noi nu ne gandim la sex?
Si noi ne jucam cu sentimentele lor, si noi facem aproape tot ce fac si ei.
Nu ne mai pune atata in slavi, pentru ca nu e asa.Ar trebui sa dai valul de pe fata la o parte si sa vezi realitatea.
Atat barbatii cat si femeile inseala, se joaca cu sentimentele celuilalt, nu le pasa, se gandesc la sex. Dar asta nu inseamna ca tot timpul fac acest lucru.
Suntem oameni pana la urma urmei, nu uita asta.
Buna, baietii nu se gandesc doar la sex, ei sunt foarte curiosi si vor sa experimenteze foarte mult (si bravo lor). Nu stiu de ce fetele se asteapta de la un baiat de exemplu de 18 ani sa isi doreasca o relatie serioasa cu ea dupa 2-3 luni de relatie.Sunt in stare sa iubeasca dar cand o sa considere ca au experimentat destul sau cand o sa le pice cu tronc o fata...parerea mea! Plus ca si fetele se gandesc la sex...destul de mult.
Ai rabdare si cauta un baiat din provincie cu educatie care vorbeste frumos si nu injura el te va respecta.intii vorbeste cu el sa iti cunoasca sufletul apoi sa faci dragoste.sa nu acepti sa nu fii cu un smecher. cei din bucuresti sint cam smecheri si fac misto si vorbesc urit. cunoaste pe cineva din provincie.trebuie sa ai rabdare si sa stii ce vrei
Crede-ma...toate ne punem intrebarea asta si este foarte greu sa gasesti un baiat caruia sa ii pese de sentimentele tale... cel mai bine daca iti place un baiat acorda-ti timp ca sa il cunosti si dupa aceea vezi ce va urma
Le pasa. Eu de exemplu vreau sa fac sex cat mai repede, dar mi-ar pasa de o fata. Poti alege si sentimente si placere.
Bai fata... tu crezi ca toti baietii sunt la fel?... unii sunt in stare, altii nu pentru ca sigur cei ce nu sunt in stare sa iubeasca nu au avut mai mult de 2 prietene
.Pai daca stai cu unu de 17-18 ani e trecut prin,, limbareala,,, acum vrea si "cotaiala"
Da, sunt multi baieti de genul asta dar mai sunt si care nu. Cei drept sunt putini care nu se gandesc la sex dar asta e. pe majoritatea ii duce capul doar la asta. Ce sa le faci. Cei mai multi care se joaca cu sentimentele sunt adolescentii caci cred ca cu cat o fac mai repede cu atat sunt mai tari. Ce minte de gaina au. Cel mai bine e sa ai o relatie cu cineva care stie ce vrea de la viata, care te merita si care sa te iubeasca cu adevarat pentru ce esti tu nu numai pentru aspectul fizic.
Sper ca te-am ajutat