"Fata nu are chef de sex sau îl refuză din diferite motive" = deja e plictisită de el, (probabil pentru că el nu performează cum trebuie), a dispărul "flama", mai stă cu el doar din lipsă de ceva mai bun sau pentru că e mult prea complicată o ruptură.
Dacă n-ar fi așa, n-ar exista femei care să aibă întotdeauna chef și să nu refuze niciodată, dacă sunt cu partenerul potrivit.
Dar există. Îți garantez.
Pentru ca sunt prosti, sau pentru ca nu-i intereseaza decat sexul cu acea persoana, nepasandu-le de sentimente.
Oare intrebarea ta chiar necesita o explicatie? Din moment ce unicul raspuns este cat se poate... evident.
Poate avea si el nevoie de detensionare si tu nu vrei. Tot odata scapi si tu de stres.
Doar baietii cu frustrări se supăra dacă "fata nu are chef de sex" pana la urma e i acțiune care ar trebui sa fie plăcută pentru amundoi, dacă fata nu vrea, asta e, amâni pentru altădată fără supărare, eu niciodată nu m-am supărat din cauza asta pentru ca stiu și eu cum e sa nu ai chef sa o faci și mai mult ca sigur e nasol sa faci un sex doar de dragul persoanei de lângă tine, plus ca nici nu mi-ar placea sa stiu ca ea mu vrea și ca o facem doar pentru ca vreau eu.
Pentru că sunt niște obsedați după sex și nu se gândesc și la fata, doar la persoana lor.
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: