| Eu_8005 a întrebat:

De ce baietii vor. unii chiar de la prima intilnire sa sarute o fata?big grin

17 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Eu nu m-am prins de poanta cu intalnirile...Serios.Adica iesi cu un om cu care n-ai schimbat in veci doua vorbe?
Eu nu-s cu trendu',mi-am intalnit toti prietenii la scoala sau in cercul de prieteni,iar cand era vorba de infiripat ceva,cand eram sigura de reciprocitate,ii aratam asta printr-un sarut.
Cat timp te atrage un om si vrei sa fii cu el, mi se pare logic sa-l saruti, ce-i asa anormal?

| MMihai a răspuns:

Că sunt nesimțiți. Firesc și corect, este să săruți, o fată, după ce ieși la pensie.

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Pai si eu ca fata as vr sa sarut un baiat de la prima intalnirebig grin

| Allex7 a răspuns:

Serios? te contrazic eu nu sunt la fel laughing incerc sa o cunosc apoi un sarut

| Struuumf a răspuns:

Pentru ca se simt ei mai nu stiu cum, ca au reusit sa scoata chiar de la prima intalnire ceva de la acea fata, si daca unele se lasa insemna ca sunt usor de manipulat

| Eu_8005 explică:

Roxana-nu am zis ca imi pare anormal.Alexandru-am zis uniibig grinbig grinbig grin

| calin3003 a răspuns:

Pentru ca se indragostesc... si simt nevoia sa sarute fata respectiva

| Baddboy a răspuns:

Mdaaa normal ca vrem. nupt sex neaparat! sarutul dezvaluie clipe/senzatiii inimaginabile.
si inca ceva daca nu esti activ/rapid poate ramai fara ealaughing asa ca categoric ca de la prima intalnire.

| Daani a răspuns:

Pentru ca vor sa se apropie mai repede de ea(inseamna ca o place mult)[unii baieti]

| AndyAndrea a răspuns:

Pentru ca sunt foarte orgoliosi.poate...sau poate ca vor sa se asigure ca estisigura sa fii cu ei. ceva in gen

Răspuns utilizator avertizat
| sherlock a răspuns:

Pentru aceasta simpla intrebare sunt o infinitate de raspunsuri, deoarece fiecare gandeste individual si felul sau. Dar sa dau cateva exemple relevante :
#1 Sa inceapa relatia (neexistanda sarutul sunt doar amici zic eu);
#2 Sa grabeasca procesul de cunoastere;
#3 E ghidat de hormoni.
Dar dupa cum ziceam sunt o infinitate de raspunsuri la intrebarea ta. Depinde mult si de fata, de moment, de locul unde se afla, de legatura dintre cei doi si de intentiile baiatului.

| alex5259 a răspuns:

Pentru ca vor sa faca sex mai repede si sa aiba o intalnire bineinteles doar cei naivi fac asa.

| Alonderman a răspuns:

Pentru ca baieti pana nu saruta o fata ca si cum nu ar fi iubita lui

| zzi988 a răspuns:

Pentru ca lor le-ar place si mai mult de atata, si cred ca se simt bine (sau ceva de genul asta) can saruta o fata

| AnnaOnlyRock a răspuns:

Ca sa o seduca blushing

| Narcys_9459 a răspuns:

Pt. ca e curios cum saruti.