| Comfgv46 a întrebat:

Buna! De ce băieții vorbesc cu mine și după se distanțează sau mă tratează ca și cum as fi doar o opțiune? Arat bine, am cur, tate, fața e chiar frumoasa… in mare parte sunt bine. Problema ar fi ca eu le spun direct ce am de zis, adică nu prea pot sa ma păcălească ei pe mine, poate asta e motivul pentru care ei aleg după alte fete mai nasoale ca mine și nu o zic din invidie sau ceva, dar este adevarul…ma refer ca fizic nu arată ca mine niciuna

8 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Poate ceea ce tu consideri ca inseamna a arata bine, nu reprezinta acelasi lucru si pentru baieti. Am intalnit adesea femei care spuneau (sau lasau de inteles) despre ele ca arata bine, iar mie nu mi se parea deloc ca ar fi asa.

Răspuns utilizator avertizat
| OldSoul a răspuns:

Depinde ce le spui, cum si cand le spui.
Faptul ca le zici direct unele chestii ei o pot considera ca esti putin sau mai mult paranoica laughing
Acum de baieti, ce sa zic, e cam asa cum zici tu laughing multi cauta sa te pacaleasca.
Cumva un sfat pentru tine, ar fi sa nu le zici direct. Adic poate sunt si baieti ok, dar fiind prea directa ii indepartezi cumva.

Răspuns utilizator avertizat
| Crackman a răspuns:

Foarte bine, poate cei ce te cauta sau accepti sa vorbesti cu ei sunt nepotriviti la ceea ce vrei si este o contrazicere

| anonimuIl a răspuns:

Ai uitat să spui și dacă ești înaltă sau mică de înălțime.

| JoeLeLe a răspuns:

Totusi da-ne si o poza sa vedem daca chiar arati bine sa asa iti pot raspunde si mai usor la intrebare.

| potsăzâceva a răspuns:

Da o pozâ cu tini