Esti cam prost daca crezi asta.
Du-te si invata sa faci mancare mai paduche, cred ca tu esti tigan la cum vorbesti
Intr-o relatie...
Uite un exemplu sa spunem ca eu stau cu o fata aia face un copil primul gand al omului cand da de ceva greu e fuga, depinde de fiecare, intrebarea ta e buna si vreau sa spun ca o fata de 18 ani e mai matura ca un barbat de 25 de ani,ca sa ajungi sa gandesti ca o femeie isi trebuie mult sa fi asa matur,femeile sunt mai mature,rationale intro relatie, desi noi fugim de maturitate deci de fete cand apar probleme de genu, casatorie, copil, chesti materiale etc
Da aici ai dreptate, o fata gandeste mult mai matur din toate punctele de vedere. Insa nu acest aspect am vrut sa il subliniez. Majoritate barbatilor fug de o tipa care isi foloseste capul si nu asteapta nimic de la nimeni
Sincer apreciez femeile de genu, din pacate sunt putine femei pe lumea asta, tot respectul pentru femei independente
Tot timpul.
Nu este o placere pentru un baiat sa aiba o prietena care sa-l domine, din toate punctele de vedere.
Da asta asa este, insa un barbat poate domina o femeie daca isi doreste.
Din aceasta cauza se plang multi pe aici ca nu sunt in stare sa vorbeasca cu o fata? Ca de pupat, ce sa mai vorbim!
?
Am raspuns afirmatiei tale, adresate mie, conform careia un barbat poate oricand domina o femeie. Total fals.
Pentru că nimeni nu vrea să-și bată capul prea mult. Cu cât e mai sensibila, cu atat mai bine, in definitiv, tu ești "șeful".
De ce crezi ca o femeie puternica nu poate fi sensibila?
Nu ma refeream la felul ăla sensibil-romantic.
"Şi eu care băgam mână în foc că tu vei aştepta şi să te ceară în căsătorie.". ITI RECUNOSTI RASPUNSUL?
femei puternice? unde-UNDE?
Trebuie sa iti marturisesc ceva, nu mai pot, nu mai pot sa rabd, stiu ca nu esti pregatit! Vrei sa fii sotul meu? ( sa ma lasi sa iti "halesc" zilele ) )
D'asta ai curul mare : pentru ca toti ti-l pupa, in loc sa il muste.
Okay
Vei vedea când vei mai creste
19,4 cm si 44 la picior; ghinion de nesansa. :'(
Comparativ cu talpa, palma este cam micuta.19, 4, zici?
Ghinion; asta spuneam si eu.
Magnific!
Magnific? Dimpotriva, diform.
A refuzat cererea mea in casatorie, mi-a rupt inima, i-am trecut cu vederea si acest defect...off Poate ca este vr-un speciment pe cale de volatizare! Trebuie sa imi pese de specialul acesta?!
Mai specialule!
Din ceva trebuie sa moara omul; nu vreau sa fiu fara diagnostic.
Inca nu sunt atat de intelectuala, sa stiu asta. Daca spui tu, te cred pe cuvant!
Tot nu vei primi nici 10+ si nici coronita. poate doar un trandafir alb.
Stiam eu ca esti pe cale de disparitie ( acum mi s-a confirmat ).
Sincer, apreciez ca ai sacrificat din timpul tau, cautandu-mi mie prin intrebari, 2014... dar in loc sa iti pierzi timpul aiurea, nu mai bine iti terminai tema aceea de vacanta!
Tema de vacanta? ai citit la profilul meu varsta? ahaaaaa : sa fac mai multe poze in Pestera Polovragi?
https://youtu.be/AgeFPfaCT-o
Intr-o relatie
Tu nu ai inteles. da un exemplu de relatie, ce stiu eu brad pitt si angelina, cineva. eu nu am pomenit chestia asta. aia care "fug" stiu dinainte ca vor doar sex, fetele sunt tembele ca spera la mai mult. ca majoritatea "relatiilor" care incep in club. ele tot timpul cred ca isi gasesc jumatatea acolo si dupa o noapte de sex, se supara ca numai sunt chemate.
Intrebarea mea nu se referea la relatiile incepute in club...
Am vrut sa spun ca nu inteleg de ce barbatii fug de femeile inteligente care isi doresc sa fie independente si isi folosesc creierul la maxim, nu il tin doar de decor
Cata inteligenta poate exista intr-un mic creier care isi doreste si independenta si o relatie stabila cu un barbat? Tu nu sesizezi nonsensul? Vrei relatie = dependenta! Nu vrei = independenta
Puterea de a recunoaste maximul egoism este, uneori, inexistenta.
Woww, te-a luat 3 ani să răspunzi la întrebare. Mă simt flatată!
Am asteptat ca sa iti recunosti dependenta de Frumos.
Cum imi citesti gandurile, mai prins ce sa fac?! Am si eu un singur viciu in lumea asta.
Sgur-sigur : nu poti renunta la sarutarile pe frunte. :o
Haaa, fara alea supravietuiesc linistita, am fost prima pe sala la dezintoxicare. In schimb... fara ciocolata... "viata e pustiu "
Lata sa fie; cioco... cat vrea Domnul.
Ori nu si-a dat seama de ce-si doreste si cum functioneaza viata lui, ori gps-ul e defect. Si se mai spune ca barbatii conduc cel mai bine. Flori de mar.
In spatele oricarui barbat puternic, sta o femeie de 2 ori mai puternica.
Personal, n-as numi barbat pe cel care fuge de o femeie puternica.
Cine reuseste sa cucereasca o persoana puternica, are viitorul asigurat(fericirea).
Fiindca le e frica ca femeile puternice ii vor domina iar ei vor sa fie sefii.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: