Du-te si invata sa faci mancare mai paduche, cred ca tu esti tigan la cum vorbesti
Cata inteligenta poate exista intr-un mic creier care isi doreste si independenta si o relatie stabila cu un barbat? Tu nu sesizezi nonsensul? Vrei relatie = dependenta! Nu vrei = independenta
Puterea de a recunoaste maximul egoism este, uneori, inexistenta.
Woww, te-a luat 3 ani să răspunzi la întrebare. Mă simt flatată!
Am asteptat ca sa iti recunosti dependenta de Frumos.
Cum imi citesti gandurile, mai prins ce sa fac?! Am si eu un singur viciu in lumea asta.
Sgur-sigur : nu poti renunta la sarutarile pe frunte. :o
Haaa, fara alea supravietuiesc linistita, am fost prima pe sala la dezintoxicare. In schimb... fara ciocolata... "viata e pustiu "
"Şi eu care băgam mână în foc că tu vei aştepta şi să te ceară în căsătorie.". ITI RECUNOSTI RASPUNSUL?
femei puternice? unde-UNDE?
Trebuie sa iti marturisesc ceva, nu mai pot, nu mai pot sa rabd, stiu ca nu esti pregatit! Vrei sa fii sotul meu? ( sa ma lasi sa iti "halesc" zilele ) )
D'asta ai curul mare : pentru ca toti ti-l pupa, in loc sa il muste.
19,4 cm si 44 la picior; ghinion de nesansa. :'(
Comparativ cu talpa, palma este cam micuta.19, 4, zici?
A refuzat cererea mea in casatorie, mi-a rupt inima, i-am trecut cu vederea si acest defect...off Poate ca este vr-un speciment pe cale de volatizare! Trebuie sa imi pese de specialul acesta?!
Din ceva trebuie sa moara omul; nu vreau sa fiu fara diagnostic.
Inca nu sunt atat de intelectuala, sa stiu asta. Daca spui tu, te cred pe cuvant!
Tot nu vei primi nici 10+ si nici coronita. poate doar un trandafir alb.
Stiam eu ca esti pe cale de disparitie ( acum mi s-a confirmat ).
Sincer, apreciez ca ai sacrificat din timpul tau, cautandu-mi mie prin intrebari, 2014... dar in loc sa iti pierzi timpul aiurea, nu mai bine iti terminai tema aceea de vacanta!
Tema de vacanta? ai citit la profilul meu varsta? ahaaaaa : sa fac mai multe poze in Pestera Polovragi?
https://youtu.be/AgeFPfaCT-o
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: