| Fuck Googăl. Ask me! a întrebat:

De ce credeti ca unele persoane saruta cu ochii deschisi? Mi-e naspa cand vad ca prietenul meu tine ochii deschisi. laughing Multumesc pentru seriozitate. Pup.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca in momentul in care saruti cu pasiune, nu te controlezi si ochii raman in pozitia in care erau. Asta arata ca partenerul tau este sincer implicat in sarut (spre deosebire de tine care ii urmaresti pozitia pleoapelor).

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai dreptate e naspa sa o faci cu ochii deschisi, e obisnuinta persoanelor care o fac.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ei bine, eu sarut, in 90% din cazuri, cu ochii deschisihee hee.
Tu te intrebi de ce, si eu sincer, asa ca suntem 2 care nu cunosc cauza!

Eu cred ca tine de fiecare aspectul asta, nu e ceva dorit, ci setat!

Pur si simplu asa sarut eu si cu asta-basta!

N-ai de ce sa-i reprosezi ceva! Si prietenul meu era ''stresat'' ca de ce tin ochii deschisi, chiar incerca si el sa-i tina ca sa-mi faca in ciuda, dar nu reusealaughing.

| RobertClaudiu a răspuns:

Pai cred ca vor sa fiie sigure pe cine sarutawinking

| AlexT94 a răspuns:

Poate din cauza asta!
http://www.youtube.com/watch?v=ApVg9lRs7JY

Or fi avut experiente neplacute si. :))))))))

| Sophie_6140 a răspuns:

Nici eu nu-mi prea pot inchipui cum sa ma sarut tinand ochii deschisi, dar sunt oameni care asa s-au obisnuit. Poate vrea pur si simplu sa te priveasca in timp ce te saruta...happy

| misss a răspuns:

Eu am intrebat unul care saruta asa si cica mi-a spus ca asa s-a obisnuit si nu ar putea sa inchida ochii cand sarutastraight face

Desi nici mie nu'mi placelaughing nu putem sa facem nimic impotriva; d

| sebweb a răspuns:

Dupa parerea mea e mai "pasional"cu ochii inchisi...tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Asa e felul lui de a saruta!happy Sincer nici mie nu`mi place deloc!happy Incearca sa` vb cu el si sa-i spui ca nu`ty place. si daca tine la tine va renuntsa` la asta!:X
Bafta... o zi frumihappy