Exista unele fete care sunt asa. Eu sunt doar pe jumatate asa, adica de mica am fost rasfatata si totusi urasc sa ies din casa sunt foarte posesiva si cand ma razbun te fac sa nu-ti doresti sa te fii nascut. Oricum toate fetele sunt asa cum le-ai descris tu, la inceput, pentru ca vor sa arate, asa fac eu e doar parerea mea, rautatea pe care o ai si sa inspire un aer "demonic". Pana ajungi sa le cunosti.
Ce gandire de **** ai, jur.
Stai relax ca, o sa ramai toata viata burlac, dupa cum zice si nickname-ul.
Stai linistit mai rau o sa fie atunci cand iti spune in fata. Nu esti singurul... Toate fetele vor ca partenerul sa fie vreun bogatan. Nu mai traiesti in era unde fata te respecta asa cum esti. Oricum sti cum se spune lasa-le sa se duca cu bogatasiu ca oricum o vor lua pe coaja. Bre in lumea asta mare sunt fete incearca si fete din strainatate care tin la partener. Bafta
Scuza-mi sinceritatea, dar tu esti de vina in situatia asta.
Pot sa pun pariu pe faptul ca fetele astea de care vorbesti tu au un corp extraordinar, se imbraca extravagant, se machiaza intr-un anumit mod etc. Pe scurt, sunt intruchiparea superficialitatii.
Schimba-ti criteriile de selectie si vei avea o surpriza!
Vad ca 15-16 ani! Cate feteai cunoscut tu de ai ajuns la acesta concluzie?
Poate ai fost dezamagit in dragoste, poate nu ai intalnit fata potrivita.
Nu-i nimic.Ai timp si vei vedea ca ipoteza ta este falsa!
Iar frustrari pe aceeasi tema?
Mai baiete, daca tu iti cauti numai fotomodele prin cluburi, e normal ca trebuie sa fii potent financiar. Altfel, mai bine nu mai incerci ca te vei lovi de aceeasi chestie.
Cat despre restul femeilor, cele care respira, umbla, merg la scoala/serviciu etc...E NORMAL sa fim interesate si de aspectul material al omului de langa noi. Hai sa fim seriosi...cate plimbari in parc si stat pe banca sa induram?
Cum vrei ca o femeie sa se gandeasca la un potential viitor cu tine daca nu ai nici un fel de perspectiva? Cand esti tanar nu tii cont de chestiile astea dar pe masura ce cresti si incepi sa gandesti pe termen lung, devine foarte importanta siguranta materiala.
A...si sa nu imi spui tu mie ca tu te bucuri la fel la o ciocolata cum te bucuri la un telefon, o tableta sau mai stiu eu ce naiba alte gadget-uri te pasioneaza pe tine.
Fi sincer cu tine si intelege ca asta e mersul lucrurilor. Trebuie sa fii potent financiar ca sa poti avea o viata cat de cat linistita macar din punctul asta de vedere.
Ai generalizat cam prea mult. Nu toate fetele sunt ingamfate, doar ca unele se cred speciale dupa ce unul le complimenteaza, li se urca la cap si au impresia ca merita marea cu sarea doar pentru frumusete. Insa, exista si fete cu capul pe umeri, care nu se gandesc atata la aspectul exterior.
In primul rand, nu toate fetele sunt ingamfate si pretentioase! In al doilea rand, daca iti place sa "zbori" la high class, trebuie sa scoti si bani din buzunar . Nu e nimeni vinovat ca tu alergi dupa pitipoance care nu stiu sa ofere nimic. Exista si fete normale, cu capul pe umeri, pentru care orice gest, oricat de mic, conteaza. Niciuna din fetele normale nu isi doreste o basculanta de cadouri si un prieten necioplit. Numai bine .
Nu toate fetele sunt la fel, cum nici toti baietii nu sunt la fel. Daca tu peste astea dai. e ghinionul tau!
Daca ai intalnit o fata ingamfata si pretentioasa te rog nu mai spune ca toate "suntem" spune ca doar ea "este". Nu e vina noastra ca ai intalnit o asfel de persoana! Te rog nu o asocia cu toate fetele! Nu e vina noasta ca nu ti-ai gasit o fata cuminte ci una cu mofturi! Eu presupun ca nu toate fetele ti-ar cere bani! Eu din cate stiu o relatie nu o faci din cauza banilor!