Buna! Pentru ca vor sa fie mame tinere, ca mai toate fetele vor sa aiba copii. Asta am tot auzit.
Pentru ca sunt spalate pe creier de societate, la varsta ele sunt studente...e vremea experimentarii, distractiei in oras, strabaterea cat mai multor cearsafuri in caminele studentesti
Si acum 50 ani femeile vroiau sa se marite cat mai repede crazand ca fraierele ca e o mare fericire, iar dupa 50 ani zic majoritatea "daca aveam mintea de acum nu ma mai maritam".
N-a luat-o lumea razna, asa e de cand e lumea.
Nu lumea a luat-o razna, ci fetele care vor să-și înceapa viata sexuala la o varsta frageda.
Nu. Și mai demult fetele se măritau de tinere și asta are un efect benefic asupra sănătății copilului. Riscul nașterii unui copil cu probleme de natură intelectuală (ex: Sindromul Down) sunt direct proporționale cu vârsta mamei.
Dar nu trebuie neaparat sa faca copii, dar si asa, copiii ii facea pe la 29-30 ani, ca la varsta aia nu e nici o problema.
Bro nu a luat o lumea razna au trecut vremurile alea acum copiii pot vedea orice pe net cat despre casatoria de la 18-25 e din cauza babelor ca ele tot asa de tinere s-au casatorit nici eu nu is de acord apropo eu mi am inceput viata sexuala la17 si care e problema viata sexuala tio incepi cand crezi tu ca esti pregatit si apropo si mie mi-au zis "babele" asteapta sa daci 18 sa o poti lua de nevasta etc deci daca iti zice o baba sa astepti sa faci 18 nu o asculta multa bafta succes!
anonim_4396 întreabă: