| Andreea077 a întrebat:

Bună. De ce le place băieților fetele de 12, 13, 14,15,16 ani sa le vadă în colanți, costum de baie? Nu înțeleg de ce și când le vad vor sa le pună mana pe fund.

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai faultat limba română, de ce le plac baietilor nu de ce le place baietilor

| Violleta2022 a răspuns:

Troll!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i vorba de placut aici, ci de socul ca acele fetite isi arata pasarica, de la ansiorii aia foarte mici.
Parintii sunt vinovati, ca le permit sa iasa aproape goale pe strada, atragand atentia asupra lor.
Doar psihopatii vor sa le puna mana pe fund, asdar nu-i nimic de inteles, decat sa nu iesi afara in colanti, niciodata!

| FredericChopin a răspuns:

Cati ani ai? Mie imi place sa o vad goala daca e sa vad

| Andreea077 explică (pentru FredericChopin):

15

| Andreea077 explică (pentru FredericChopin):

Tu?

| FredericChopin a răspuns (pentru Andreea077):

17 aproape 18 vreau sa iti spun ca ce fac ei e absolut normal fie o fac de placere fie in gluma si eu daca o vad pe iubita mea in costum de baie sexy vreau sa o... Bine aia de 12 14 ani nu cred eu ca se gandesc la asta hai sa zici unul de 16 hmmm poate nu zic nu daca are cu ce

| Marian12123 a răspuns:

Părerea mea, este ca ei doar se amuză între ei. Dacă ai observat mereu când băieți pun mâna și chestii, sunt în grup de băieți, pentru ei este un joc prostec. Asa făceam și eu în clasele 4- 6, doar ne amuzam între noi băieți, nu pot sa zic ca îmi place, mai mult ca râdem și sa ne fugăreasc fetele.

| alintata166262 a răspuns:

Sunt atractive! au forme de invidiat mai ales cele de 12 ani! tare dezvoltate și eu le as atinge dacă as fi băiat

| LorenaBalena a răspuns:

E rotund