| Nathalie18 a întrebat:

De ce ma simt intimidata de persoana care ma atrage? Si de ce nu pot vorbi deschis cu acea persoana? Ce as putea sa fac sa fie lucrurile in favoarea mea? Si cum sa nu ma mai blochez. Mi se puneau intrebari usoare gen: de ce imi place un anumit lucru si nu stiam ce sa zic, doar ca imi place..ma pierdeam nu mai stiam de mine..nu am mai patit asa ceva pana acum. Si ma simt prost ca am cam dat.o in bara..ca persoana respectiva voia sa ma cunoasca mai bine sau nu stiu si eu am parut proasta. Dar ma intimidat si ma intreba ceva apoi acelasi lucru dar altfel zis si nu mai stiam ce sa zic..si nu mi.am dat nici seama daca persoana isi doreste sa plec sau sa mai stau..am stat destul de mult dar nu a fost intentia mea asta..adica trebuia sa ne uitam la un documentar apoi a zis ca e tarziu si ca o lasam pe altadata.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal sa te simti intimidata...la inceput.Dar incearca sa treci peste asta, altfel il pierzi.N-are sens sa te blochezi, ar trebui sa fii tu insati.

| DiannaManole a răspuns:

Buna! Eu zic că te panicheazi mult prea mult, pana la urma nu vorbesti cu Obamawinking calmeaza te, gandeste te ca nu se intampla absolut nimic, nu iti mai face atatea remuscari despre ce va crede el despre tine. Dragostea pana la urma nu e complicata si daca e incearca sa o simplifici. Gadeste-te la el ca la un prieten si atata care vrea sa te cunoască si sa vorbiti! Nu te intimida. Bafta!