Ii cam place de tine asta e felul la unii baietii sa`si arate sentimentul..ar trebuii sa te comporti cum te`ai purtat pana akuma.adika sa fiti prieteni
Buna!
daca prietenul tau tine la tine cu adevarat nu ai sa il pierzi, fii tu insati nu cum vor altii nu lasa pe nimeni sa te schimbe ai sa vezi ca totul o sa fie bine
Eu zic, ca un prieeten ar putea permite sa stii despre el pe mie ma enerveaza cei care zic nu e treaba ta.de placut? asa fite, asa suparacios care s epune el in buricul Pamanului ca e vina lui de tot ca el e cu tare. urat
S-ar putea ca din prietenia voastra s-a nascut IUBIRE!
Iar u il tratezi doar ca un prieten, ceea ce il deranjeaza deoarece el vrea mult mai mult:vrea sa fiti impreuna! Are tulburari de caracter deoarece vrea sa se distanteze de tine pentru ca daca nu sunteti impreuna nu vrea nici sa fiti doar prieteni(asta crede el) in opinia mea.
Daca tu simti ca nu-l iubesti ci vrei doar sa fiti prieteni si atata tot, incearca sa vorbesti cu el...sa ii spui ca vreti sa fiti prieteni iarasi, sa va distrati impreuna.
Dar daca simti ceva pentru el, incearca sa fii cu el!
Sper ca te-am ajutat!:*
Succes :3
Eu zic ca era indragostit de tine,iar cand i-ai zis faza aia sa simtit prost,si acum incearca sa se controleze inainte de a zice sau face alta prostie,si cred ca e normal sa zica ca intri in propietate privata, Pun pariu ca tu nu prea glumesti cu el...ia incearca sa glumesti mult cu el chiar daca sta serios sa vezi cum se schimba, majoritatea baetilor cauta glume de la fete sa fie zambarete etc, fa cum am zis si sa vezi ca va fi totul ok, daca vezi ca tot nu glumeste continua asa si o sa ai rezultate bune.
Bună.
Trebuie să stai deschis cu el de vorbă, poate trece printr-o perioadă mai grea, este bolnav, etc.
Pa, pa.