| Seducatorul a întrebat:

Buna!
De ce prefera femeile ticăloșii? E un fapt dovedit, deci fara contraziceri.

Răspuns Câştigător
| OrdanKarris a răspuns:

Pentru ca in mintea unei femei, ticalosu este omul care NU are nevoie de ea, omul care ea considera ca reprezinta limita superioara a ce poate ea atrage. Cat timp femeia atrage barbati care intr-un fel sau altul incearca sa o multumeasca in capul ei va exista incontinuu notiunea "oare poate mai bine", "oare exista un barbat mai bun"? Cand ea da de omul ticalos, ea efectiv crede ca acel om este mai presus decat ea, omul care ea il astepta, limita superioara a capacitatii ei de atractie, omul perfect, fara slabiciuni, omul dispus sa o sacrifice pe ea pentru bunastarea lui si nu invers, omul care stie s-o domine, omul care cu ea sau fara ea va fi exact la fel, omul pentru care ea trebuie sa munceasca sa-l multumeasca, omul care ea sa incerce sa-l doboare, sa-i corodeze masculinitatea, sa-l faca sa-i pese, sa-l transforme intr-un om slab, sa-i gaseasca slabiciuni sau sa-i creeze slabiciuni. Desigur cele mai multe femei nu realizeaza ca fac asta, cateva sunt constiente dar putine.

Daca vrei un raspuns complet la intrebarea ta, iti recomand cartea "The Rational Male" scrisa de Rollo Tomassi. Nicaieri nu vei gasi un raspuns mai clar la intrebarea ta decat in cartea asta.

| Endoryus a răspuns (pentru OrdanKarris):

" Desigur cele mai multe femei nu realizeaza ca fac asta" Atat de mult adevar in atat de putine cuvinte.

43 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Probabil le place agresivitatea din ei si figurile care le au in cap, omul normal greu e apreciat de una, doar pensionarii apreciaza tinerii educati

| Adry05 a răspuns:

Nu prefera niciuna ticalosii, pur si simplu ca toti oamenii suntem atrasi de interesant, imprevizibil, cineva care face lucrurile sa para interesante, iar acei "ticalosi" pur si simplu au calitatile astea.

| RAY a răspuns:

Pentru ca femeile sunt programate genetic sa gaseasca cel mai bun mascul posibil vs barbati care vor sa se reproduca cu orice ocazie, vezi diferenta femeile pun accent pe calitate iar barbati pe cantitate, de asta monogamia avantajeaza doar barbati, femeile sunt atrase de vreo 20% din barbati in schimb barbati de majoritatea femeilor 80%,acesti barbati asa zis ticalosi sunt o parte din ceea ce insemna mascul acum mii de ani, traiam vremuri grele,moartea era mereu la un pas de noi asa ca stramosi nostru cu greu sau adaptat,acei vanatori erau duri,violenti,hotarati, puternici fizic, mintal, ce naiba facea un timid, fricos, pampalau la vanatoare? femeile o data ramase gravide timp de 9 luni numai pot face copii plus ca apoi ce fac daca tatal e mort,asa ca femeile alegeau cei din top,monogamia a slabit specia umana, de asta exista atat de multi frustrati, complexati, misogini, misandre, radicali, masculi concureaza intre ei pentru sex

| whatevernvm a răspuns (pentru RAY):

Iar cu monogamia, Ray?

| RAY a răspuns (pentru whatevernvm):

Hallo,pai primata numita homo sapiens este o specie poligama, ma bucur ca ai revenit, tot roscata ai ramas

Ca întotdeauna

Ne-ai lipsit, am vrut sa facem o statuie pentru tine dar nu stiam ce culoare la par mai ai

Nu mi schimb culoarea, Ray. Never

Nici iubitul?

| RAY a răspuns:

Ioneasca1001 inteligenta nu are legatura cu atractia sexuala, oameni inteligenti nu sunt atrasi sexuali de ecuati matematice, dorinta sexuala este o manifestare primitiva, emotionala care este mult mai puternica ca partea constienta, adica daca te urmareste un leu nu stai sa te gandesti si fugi e ceva subconstient

| Violleta2022 a răspuns:

Nu toate femeile prefera ticolsi, doar proastele!
O femeie desteapta nu se av incurca niciodata cu un ticols, betiv curvar sau smecher.
Stai cuminte, ca esti departe de adevar!

| Hammurabi a răspuns:

Cui îi pasă de femeile de care spui tu?
Majoritatea femeilor pe care le-am întâlnit, știau să evite ticăloșii.

| Plato a răspuns:

Femeile nu preferă ticăloșii.
Panaramele jalnice ii preferă.
De ce? De proaste, cel mai probabil.
Eu ma bucur ca exista ticăloși, sa le faca pe panarame depresive inselandu-le, folosindu-le si lasandu-le.
Ticalosii sunt ca si capcanele alea de muște, asa ca foarte bine ca exista. Oricum doar panaramele sunt atrase de ei, iar alea daca sufera pe cine naiba intereseaza. Si-o fac cu mana lor, merita din plin.

O femeie demna te asigur ca preferă un barbat educat, bun, respectuos, cu calitati paterne etc.

| GirlOnline81 a răspuns (pentru Plato):

" O femei demnă te asigur ca prefera un bărbat educat, bun, respectuos, cu calități paterne".

Bărbatul descris de tine este, printre altele, prea romantic. Mie personal mi se apleacă de la atâta romantism; in rest sunt normala big grin.

Acum, on topic, " de ce prefera femeile ticăloșii?"... Fiindcă, mai in gluma, mai in serios, femeile au nevoie de ‘proiecte’ - sa facă ele din ticălosul ala om. Abia după un timp insa, își dau seama ca nu se schimba doar pentru ca vor ele asta. Sau ca sunt dedicate proiectului.

| Plato a răspuns (pentru GirlOnline81):

"Iată capodopera neștiinței voastre!" - Victor Hugo

Sa inteleg ca te-ai autoinclus in multimea "femei demne".
Proiecte? Proiect e copilul pe care il cresti in armonie cu barbatul descris de mine. Familia e proiectul. Cu un badboy jalnic nu construiesti nimic, orice proiect e utopic si rezulta mereu intr-un fiasco.

"Mi se apleaca de la atata romantism"
Aham, sa inteleg ca preferi adresarea "fă jegoaso" acompaniat de rafinate injuraturi si "mângâieri" duioase cu palma peste ochi.
Ei, stii cum se zice, nu defechezi in gusturile omului. Go for it, doar sa ai bani de machiaje.

| Atticus13 a răspuns (pentru Plato):

Fals. Am fost indragostita de un ticalos, care îsi juca rolul de baiat cuminte la început și asta nu ma face panarama. Naivă, da.
Mi-am păstrat principiile morale și am renunțat la el, iar acum știu sa evit tiparul și sa apreciez cu adevarat oamenii iubitori și senini din viața mea. Nu ma arunc ușor în povesti de iubire, a fost singura mea relatie, dar pot sa spun ca mi-a deschis ochii.

| RAY a răspuns (pentru Atticus13):

Daca am fi sinceri am muri virgini, va place sa fiti mintite

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Pai tu te astepti sa ii aleaga vreuna daca se dau mari cu cat de multe au in pat? lol

Le place sa fie 60%ticalos/indiferent si 40% bun si Romantic. Extremele nu le atrag.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Man m-am referit la faptul ca sinceritatea nu primeaza la specia noastra, de asta exista credinte,convingeri false,idei radicale, pentru ca omul este o fiinta emotionala, femeile au un ciclu la menstruatie prefera un barbat cu trasaturi feminine vs ovulatie = cu trasauri masculine, sexualitatea lor este complicata, cele mai multe inseala la ovulatie

Dacă tu împarți femeile in doua categorii - demne și panarame - ei bine, Plato, lasă-ma sa-ți spun ca de la bunicul incoace, tu ai rămas cu aceeași gândire.
Adică, inteleg ca ești puțin oripilat sa auzi asta, dar asta e adevarul: un bărbat romantic imi trezește/ provoacă cam tot atâtea senzații cât o frecție la un picior paralizat.
Astea fiind spuse, ma poți iubi ( in continuare tongue) sau nu ( big grin), mi-e indiferent. Totuși... înainte de a te decide, lasă-ma sa te intreb: ție îți place miorlaiala și pisiceala unei femei?
De fapt, nu-mi raspunde. Niciun bărbat cu tot ce-i trebuie in pantaloni nu poate aprecia așa ceva. Așa ca nu mai avea tu impresia ca o femeie ar vrea lângă ea un papițoi. Pardon, un bărbat exagerat de romanticwinking.

Pfaa vorbeste misoginul din tine laughing?
Eu nu cred asa ceva, preferintele/inselatul sunt din a.d.n.
Nu existã "sinceritate", degeaba se crede una fata cuminte daca actioneaza ca o panarama.

| Plato a răspuns (pentru Atticus13):

Mi-e greu sa cred.
Sa-ti explic cum cred eu ca au stat lucrurile: era ticalos cu toata lumea, mai putin cu tine, pentru ca juca un rol. Dar rolul ala era 100% doar cu tine. Ai vazut ca in general e ticalos, si te-ai gandit ce speciala esti tu ca doar cu tine nu va fi, ceea ce e ridicol si stupid, evident trebuie sa fii foarte naiva sa crezi asta.
Deci practic tot dupa un ticalos ai salivat, deci ai meritat tot ce ai patit.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca iti dovedesc stiintific o sa crezi sau o sa continui sa crezi in ce vrei tu?

| Atticus13 a răspuns (pentru Plato):

Dar nu am pățit nimic, nu m-am plans deloc în răspunsul formulat.
Nu am suferit dupa despartire, am avut mai degraba o stare de elibare

O sa fac atunci la vinuri: demna, semi-demna, semi-panarama, panarama. Ar fi mai ok?

Desi n-am pus "?", ma gandeam ca spui daca am dreptate: preferi varianta "fă"? Si un machiaj natural ocazional?

Nu stiu exact ce intelegi prin "miorlaiala si pisiceala".
Nu am impresia ca o femeie vrea asa ceva, am impresia ca o femeie normală vrea asa ceva. Daca nu, inseamna ca e sado-maso.

| Plato a răspuns (pentru Atticus13):

Vad ca nu ai negat ce am spus. Deci am dreptate, nu? Ca era ticalos in general.

Nu ai cum sa schimbi gândirea unui om, pe ce ma bazez eu e pe psihologie.
Nu ma intereseaza biologia/stiinta/studiile facute pe doar un grup de persoane. Mi se par Bios.
existã foarte multe tipare de persoane/caractere, unele se aseamana dar toti suntem diferiti intr-un fel.

Asta cu "un machiaj natural ocazional" pleacă de la premisa ca toți ticăloșii sunt bătăuși, dar nu e cazul. Exista și ticalosi care știu sa-și ‘ educe’ femeia și altfel decât cu bâta (ori cu pumnul după caz).
Ei bine, da, Plato. Prefer oricând un astfel de bărbat, care știe sa ma disciplineze și care ma readuce cu picioarele pe pământ ori de câte ori o iau razna prea tare, decât un romantic care nu-mi trezește nicio emoție.

P.S: ma îndoiesc ca înțelegi cu adevărat ce vreau sa spun, din moment ce avem definiții atât de diferite despre "ticălos".

Vai de mine. Am auzit suficient, multumesc.
Pacat pentru tine ca nu mai exista Waffen SS, KGB, OVRA, Securitatea. Dar poate ai noroc de un jandarm de la 10 august.

Inteleg perfect, crede-ma, doar ca nu-mi explic. E prima data cand aud ca barbatii sunt dresori. Zi-mi sa stiu si eu, trebuie dat asa cu jet de apa cand greseste, ca la caini? Sau cum e cu disciplinarea? Zici "nu-i voie, shu, shu, fata rea!"?
Eu stiam ca te disciplineaza parintii cand esti mica, se presupune ca odata adult esti deja disciplinat. In fine, in fiecare zi afli cate ceva nou.

O sa incep sa ma uit la tipul asta: https://www.youtube.com/watch?v=dVaBb156yWA

Văd ca n-am uitat ghilimelele la ‘educe’, dar văd, de asemenea, și ca tu înțelegi ce vrei tu. Sau cum vrei tu happy.

Cu sau fara ghilimele, nu are cum sa sune bine, cu niciun sens.

| mastadont a răspuns:

Părerea mea e că femeile care umblă după bad boys au, în general, puțină experiență în dragoste și cunosc puține lucruri despre caracterul uman. Ele cred că sunt singurele care văd o parte bună a acelui bărbat, sunt niște eroine care vor reuși prin iubire și dedicare să-l schimbe. Un lucru care, din păcate, nu se întâmplă și atunci apar conflictele. De asemenea, am observat o tendință îngrijorătoare la unele femei de a prefera dramele inutile, certurile și scandalurile din orice lucrușor cât de mic. Acest tip de femeie preferă ticăloșii pentru că are pe cine să-și verse frustrările și este sigură că va avea parte de certuri din plin. Ce este mai grav este că majoritatea femeilor din această tipologie fac acest lucru inconștient, cu alte cuvinte se amăgesc crezând că fac bine și că ele au dreptate întotdeauna.
Mai intră aici și nimfomanele, tipul de femeie care e sătulă de toți georgică cu **** mică și caută niște senzații tari, un sex mai bun și care să dureze mai mult,.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i adevarat o femeie prefera ca barbatul ei sa fie dorit de mai multe femei. Dar in acelasi timp s-o iubesca si aleaga doar pe ea. Farã sa se incurce si cu altele. Asta nu realizeaza ca fac.
Pentru ca au invidie una pe alta, doresc sa-si marcheze teritoriul si nici una sa nu aibã acces la barbatul ei.

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Pentru ca din punctul lor de vedere se considera mai protejate ii considera mai puternici, se compromit in astfel de relatie desi ele nu realizeaza ca e toxica si asta din cauza ca sunt ele slabe de inger dupa parerea mea.

| Ionut_Pavel_1993 a răspuns:

Pentru ca extremele se atrag, sau cel putin asa se spune.
Asa cum un leu te poate manca la micul dejun la fel o leoaica se poate lasa dresata.

| Atticus13 a răspuns:

Un barbat sa își caute o femeie cu aceleași principii morale, fără a fi nevoie de minciuni si alte implicări emotionale inutile

Tu crezi in iubire pe viata?

| Atticus13 a răspuns (pentru RAY):

Sincer, da. Probabil sunt prea idealista, dar încă vreau sa cred

Tu iti dai seama ca nici macar 1% din cupluri nu raman pe viata impreuna,uite tu de exemplu deja ai avut iubit,deci ideea de idealism absolut numai poate exista in cazul tau sau monogamie,la varsta voastra baieti descopera dorinta sexuala,deci vor sa faca sex, nu aveti un loc de munca, cariera, nu ati experimentat viata si visati la monogamie pe viata, tu consideri ca un baiat la 16 ani este capabil de o familie sau tu?

| Atticus13 a răspuns (pentru RAY):

Am 21 de ani si nu, nu se poate pune vorba despre întemeierea unei familii. Nu îmi doresc acum relatii, nici sa experimentez. Și nu am zis ca mi se va întâmpla mie, dar îmi place sa cred ca există o iubire nemărginită de timp, fără dată de expirare

| Unleashed95 a răspuns:

Acele fete care prefera ticalosii in locul baietilor cuminti sunt niste dobitoace cu standarde scazute. Dupa ce se ard, ele nu mai sunt fete, ci doar niste resturi scuipate de mancare. Chiar daca o incercat sa vada cum e relatia cu specia idioata numita "bad-boy" tu sa nu o accepti. Tu meriti fete normale care niciodata nu au fost atrase de aceste dejectii umane. Iar fetele care au fost impresionate de golani in adolescenta, ar merita sa fie mame singure si sa aiba o viata de cosmar.