| ciprian_3925 a întrebat:

De ce visez cu persoana pe care o iubesc dar nu sunte-m impreuna desi tare imi doresc acest lucru? multumesc!

Răspuns Câştigător
| DenissaDeea a răspuns:

O persoana cand isi doreste foarte mult sa obtina acel lucrul i -se manifesta prin vise, de asemenea cand iti visezi iubita, prietena, in carte scrie ca in urmatoare zile vei primi vesti mai greu de rezolvat dar si neasteptate de bune.

10 răspunsuri:
pupimik
| pupimik a răspuns:

Pentru ca iti doresti foarte tare acest lucru...si dupa cum stii....visele mor ultimele big grinbig grin.

| alexzender a răspuns:

Complicat. o sa incerc sa-ti explic p scurt.happydupa afirmatiile lui Froyd omul are in "mintea sa" 3 "lucruri" constientul, subconstiintul si inconstientulhappy inconstientul este cea mai cuprinzatoare parte a vietii.este o zona abisala in care graviteaza libere dorintele, emotiile etc... ceea ce ne intereseaza pe noi este ca inconstientul nu poate fi relevat decat prin visare.si multe alte lucruri.
tu o iubesti. iar acest sentiment a creeat o pasiune intensa de lunga durata.deosbit de activastraight face. Inconstientul tau percepe daca pot spune asa pasiunea aceasta.happyde aceea noapte o visezi happy ...si eu sunt cam in aceiasi situatiestraight face

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mai tinere, FREUD, NU Froyd! Mai citeste, cultiva-te, fii interesa(n)t, curat, manierat, etc, si iti vor creste sansele! E absolut firesc sa visezi fata daca te gandesti toata ziulica la ea! Dovedeste-i ca te merita! Afla ce o intereseaza, ce pasiuni are, si vezi... foloseste-ti mintea! Bafta!

| ada a răspuns:

Pentru ca te gandesti in permanenta la asta si, chiar tu ai spus-o, iti doresti lucrul asta, iar in timpul somnului subconstientul lucreaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate pentru ca si ea se gandeste la tine...nu stiu dar stiu ca si eu sunt in aceeasi situatie ca tine. Dupa ce vizez persoana pe care o iubesc ma trezesc plangand asta daca am visat frumos si daca visul a fost cam urat sunt irascibila toata ziua.

| wolfer18 a răspuns:

Sper sa aveti dreptate pe aici, caci am avut azi-noapte un vis marcant.Sa revenim 2 secunde la realitate:in aceasta noapte, ea a plecat la mare, cu familia, si m-am tot gandit toata seara ca am o saptama la dispozitie sa imi fac curaj sa-i spun ce simt.Acum sa trecem la vis:mergeam pe holurile scolii, cand m-am intalnit cu ea, si am mers impreuna(nu stiu unde, nici nu mai conta), in loc sa ne tinem de mana, ea si-a lipit obrazul de al meu.Ala da sentiment. Puteam sa jur ca e realitate si ca ceva ma apasa pe obraz. O experienta "tare", chiar moralizanta, chiar aveam nevoie de o moralizare in perioada asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ciprian visez pe persoana care o iubesc desi ne-am despartit de aproape 1 luna am vise care inca nu imi dau pace desi nu mai vreau sa o visez...ca imi fac numai rau si ma trezesc trist sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie in noaptea asta.Cu acea persoana n-am mai vb in jur de 1 an. atunci am iubit-o dar avea gagik ...aseara am visato si m-am trezit cu lacrimi in ochi si pe langa asta cu iubirea care nu o mai aveam fata de ea :O. Daca visele ar devenii realitate... oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut din ce am citit ep ak laveti dreptate dar si eu am visat o fata din grupu de prieteni a lu sora mea. Fata asta are prieten si problema e asa:ea are prieten si nu prea vorbim ca nu merg de fiecare data cu sora mea si cu prieteni ei si acum vine visu:nu m-am gandit intens la ea ca sa zici sa ovisezi i nfiecare zi doar ca ar fi frumos sa fie prietena mea si eu unu stiu ca nu se poate si ma rog nici nu se uita al mine ca sa zici ca as avea sanse:visu e asa eram al masa cu fata la mine acasa
inainte sa ne asezam la masa ne-am sarutat la inceput fusai mai timid dar ea mi-a zis sa o sarut din nou. bun eream foarte fericita adica extrem de fericit si vorbeam...aopoi m-am trezit si pur si simplu nu crede-ma la inceput ca era vis si pe moment nu realizam daca dorm sau stau in pat si apoi mi-am zis ca a fost doar un vis si numi venea sa cred nici atunci pana al urma am sesizat ca eram in pat si mi-am dat seama ca era un vis dar visu asta eu cred ca a fost mai mult deun vis pentru ca am simiti atata bucurie niciodata si nu stiu a fost fenomenal astept pareri.

PS eu cu fata doar vorbim adica nah ne intelegem bine eu unu nu prea vb cu ea dar adev e ca imi ziceam in minte ce bine ar fi ca ea sa fie cu mine. a da s idc cred eu ca a fost mai mult decat un vis deoarece in porpotie de 90%mi s-au implinit toate visele care le-am avut eu cred ca sunt preziceri mai mult ca sigur si am avut tot felul de preziceri deci... va dati seama nu situ ce sa mai cred

| blabla5532 a răspuns:

E normal, stai linistit, mi se intampla si mie