| dupdap a întrebat:

Buna de ceva timp am cosuri pe fata am 14 ani si 1.79/80 cm. perioada n`ai ce`i face dar dc toti adultii zic ca trebuie sa merg la fete ca sa scap adica nu inteleg rostul... ce pote sa iti faca o fata ca sa scapi de cosuri? Am consultat un medic si fac tratament dar puteti sa imi explicati si mie care e faza cu fetele.
MULTUMESC Anticipat!

Răspuns Câştigător
| GoEasY a răspuns:

Este o abureala pe care o spun toti adultii... nu te increde in ce spun ei la fel imi fac si mie, crede`ma laughing

| 26Geo a răspuns (pentru GoEasY):

Fiind fata, ti-e iti zic sa te duci la baieti? Asta e tarerolling on the floor

| GoEasY a răspuns (pentru 26Geo):

Esti cumva dezaxat sau ce? Sunt baiat si cred ca sunt mai bine educat decat mintea ta aia scurta... daca eu am spus ceva nu trebiue sa comentezi. dar ma rog fiecare cum il duce mintea.
Mltumesc pentru intelegere happy

| 26Geo a răspuns (pentru GoEasY):

"Este o abureala pe care o spun toti adultii... nu te increde in ce spun ei la fel imi fac si mie, crede`ma " si ce anume iti spun toti adultii, ca eu am mintea scurta si nu inteleg...

8 răspunsuri:
| TheRomanticGuy a răspuns:

Problema ta se rezolva foarte simplu : tai o lamaie pe jumatate, pui o jumatate de lingurita de miere si o intinzi pe suprafata lamaii, dupa care dai cu ea pe fata si o lasi asa timp de 5-10 minute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu scapi de coşuri făcând dragoste, este o prostie!
Îţi recomand să foloseşti mai bine o mască pe bază de acid salicilic, sau dacă nu tinctura de propolis dă rezultate foarte bune, foloseşte săpunul cu sulf, usucă coşurile.
Te pup!

| GoEasY a răspuns (pentru anonim_4396):

Am si eu aceeasi problema cu cosurile. am intrebat`o pe mama iar ea a zis sa ma spal pe fata cu sapun... nu stiu cat l-a ajutat pe el raspunsul tau dar pe mine m`a ajutat.
Mersi happy

| SefaTa97 a răspuns:

Adica dupa ce te dezvirginezi, cosurile disparhappy.
Asta iti zic!

| dupdap explică:

Ma dau cu Zynerit si Skinoren de 3 LUNI sau mai bine si nu se duc marlanele.