anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, de ceva timp am inceput sa intretin relatii intime, dar nu mi s-a rupt acea ața, doar se intinde, adica iese capul, iar dupa terminarea contactului pielea se duce inapoi peste, dar capul ma doare foarte tare cand il ating, este normal? Cand o sa se rupa acea ata cu totul daca despre asta este vorba sau nu o sa ma mai doara, multumesc.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce ai tu se cheama FIMOZA si este necesar sa mergi al un medic UROLOG sa-ti rezolve problema.
cat priveste ata penisului, aceea NU trebuie sa se rupa deloc.

| ywar a răspuns:

Da, te doare, te ustura pentru ca esti foarte crud. Asa a fost la toti la inceput. Eu de la 12 ani mi-am decalotat pielea mai serios (am avut preocupare pentru asta). Nu am avut probleme cu decalotarea ei, multumesc lui Dumnezeu. La 23-24 ani am observat ca ramane decalotata mai tot timpul 85-90% din timp. Penisul meu a ramas decalotat si odata cu viata sexuala pe care mi-am inceput-o la 23 ani si primul meu contact sexual lucrurile s-au reglat de la sine. Ata aceea este extrem de sensibila si daca prietena iti face sex oral insistand cu limba pe ea o sa vezi ca foarte curand ca apare fantana arteziana. Te asigur ca va fi un orgasm fantastic. Las-o in pace, sa nu se rupa, nu-ti face prea multe griji in privinta ei.
Acum vis-a-vis de decalotarea penisului, fa-o treptat la dus si incearca usor-usor sa ramai cu ea decalotata. Va veni cu timpul totul. In momentul in care vei face sex cu aleasa ta vei termina mult mai greu. Asta o sa te ajute si o sa va ajute. Cred ca pensiul unui barbat este foarte sexy decalotat si poate fi foarte atragator, chit ca nu are o forma extraodinara sau nu este foarte mare.
Ma poti intreba daca nu iti este clar ceva.

| just4ubr2015 a răspuns:

Ce ata sa ti se rupa ce esti femeie la barbat nu exista nici o ata termina cu prostiile si bagati mintile in cap.

| anonim_4396 explică (pentru just4ubr2015):

Se referă la frenul penisului. Dar ala nu trebuie rupt, ca e cam nasol. Sigur se trăiește și cu frenul rupt, dar...

| Ion88888888 a răspuns:

Frenoplastie dacă nu-ți place ața aia.