Scurgeri normale sau poate ai racit jos, nu te impacienta nu e ceva grav, eu de cand am ciclu am si scurgeri albe
Cel mai probabil ai racit jos si de aceea ai scurgerile acelea.Nu mai sta cu spatele gol si mergi la un control, e periculos daca se agraveaza.
E ceva super normal. Asta inseamnca ca corpul tau se pregateste deja de urmatoarea etapa in ciclul vietii. Nu te speria, stiu multe cazuri, are si un miros neplacut, parerea mea e sa folosesti tampoane zilnice care le poti schimba de vreo 3-4 ori pe zi...sau de cate ori vrei tu...asta in cazul in care te deranjeaza foarte tare acel lichid.Si daca mai ai intrebari legate de chestii de gen, du-te la mama ta. Ea stie cel mai bine ce e de facut si ce e de zis.
In primul rand sa nu te nelinistesti. Daca scurgerile sunt inodore(nu au miros), corpul tau se pregateste de primul ciclu.Hormonii si-au inceput treaba si se pregatesc sa te transforme din fetita in fata.Sa ai la tine tampoane igienice pentru. ciclu,sa nu te-apuce la scoala, stai de vorba si cu mama ta, e cazul sa stie si pregateste-te sufleteste.Vei incepe sa te nelinistesti din nimic, sa ai nervi nejustificati sau sa-ti vina sa plangi fara motiv.Sunt hormonii,nu te necaji. Poate ai noroc si nu vei avea nimic din toate astea,nu e o regula. Daca cumva scurgerea pe care o ai este urat mirositoare(desi m-ar mira), spune-i mamei si mergeti sa dai o proba de urina, poate fi o mica infectie sau raceala.Mult noroc!
Este ceva normal! Se numeste scurgere vaginala si in vreo 2 ani iti va veni ciclul! Nu te speria! Nu e nimic neregula!
Mutubal întreabă: