"Nu imi place sa ma autoinvit sau sa apar fara sa anunt. Chiar daca avem o relatie de aproape un an, ne respectam foarte mult. Il iubesc din tot sufletul si fiinta mea. M-as lasa pe mine ca sa ii fie lui bine. Cred ca in cele din urma nu imi ramane decat sa ma duc sa vorbesc cu el..."
BUun, go for him!
Nu inteleg de ce mai stai pe ganduri, e o problema care se rezolva doar in doiUneori face bine sa amani, sa lasi de la tine, dar alteori lucrurile astea nu fac decat sa se adune frustrari, neintleegere, reprosuri, nu e prea ok.
In viziunea mea faptul ca el ii evita pe toti din jur si prefera sa devina un singuratic denunta faptul ca si-a cam pierdut increderea in sine, e pesimist, isi "plange de mila" in sine. Ceea ce nu face bine nici lui, nici voua, nici nimanui. Vrea sa il cauti tu pentru ca are o stare in care se complace, s-a obisnuit asa, si nu prea il mai incanta nimic. Asta nu inseamna ca nu te iubeste, pentru ca atunci cand vorbiti si va vedeti e totul ok. Problema e cand trebuie sa faca el primul pas- nu il face pentru ca nu vrea sa dea impresia de bine.
Ori isi revine, se pune pe picioare si se hotaraste sa lupte si in problema cu sanatataea, pentru ca nu exista problema fara rezolvare/atenuare, ori vrea sa ramana la fel, si lucrurile se vor destrama incet-incet.
Cel mai bun lucru pe care il poti face cand persoana iubita are greutati e sa stai langa ea. In masura in care te lasa si in care accepta ca lupta chiar si cu boala merge in 2, nu in dramatizare.
http://dssmile.wordpress.com/
Spune-i si lui ce ne-ai zis noua, ca vrei sa fii langa el, mai ales in perioada asta. eu personal l-as suna si i-as spune ca direct ca vin la el. nu cred ca te va da afara. si atunci as discuta problema, dar fara reprosuri.
E foarte trist iti dai seama singurica ca este distrus pshic poate ca nu prevedea acea problema care tu ai descriso in schimb tu stai langa el stai lipita de el...credema cand iti spun ca daca vede ca tu ii dai prima atentie esti mereu langa el se va schimba va incerca si el sa fie ca inainte nu te da batuta nu ai de ce lupta pentru el altceva nu ai ce face nu mai esti copil prost sa dai cu picioru la aceasta relatie
Cum spui fi langa el chiar daca parinti lui sau ceilalti prieteni nu sunt e normal find barbat sa ai aceasta problema la rinichi sa te inchizi in sinea ta dar tu daca il iubesti asa cum ne povesteti nu il scapa din ochi...Acum este acel moment in viata ta cand trebuie sa-i arati cat de mult tu il iubesti si el va intelege asta probabil va trece si peste acea problema cu rinichi nu mai sta pe ganduri nu mai sta pe net si pune mana pe telefon suna-l si mergi la el bye
Nu imi place sa ma autoinvit sau sa apar fara sa anunt. Chiar daca avem o relatie de aproape un an, ne respectam foarte mult. Il iubesc din tot sufletul si fiinta mea. M-as lasa pe mine ca sa ii fie lui bine. Cred ca in cele din urma nu imi ramane decat sa ma duc sa vorbesc cu el...
Buna :/
El are o situație dificila, dar nu te lasa influențata prea mult.
Nu ai face rău sa i-l spionezi puțin sincer vorbind.
Dacă vezi ca el e fidel inseamna ca se simte într-adevăr rău din cauza problemelor cu rinichii.
Si trebuie sa fii alături de el pentru o perioada de timp, dacă nu își revine trebuie sa i-l lași in viața lui pentru ca o sa te tragă si pe tine in jos.
Bărbații au tendința in a dramatiza puțin lucrurile.
De cât timp sunteți împreuna?
Eu zic ca o mare surpriza era daca mergeai tu la el acum de Craciun, mai ales ca e singur.Si asa impreuna in Preajma Bradutului puteati sa abordati tot felul de probleme si sa vb sincer fara suparare si alte chestii.E perioada in care Oamenii sunt mai Buni si se pot rezolva o sumedenie de nemultumiri.Cat despre faptul ca te suna rar asta sa fie marea problema, importat e sa te iubeasca si sa tina la tine.Cu ce te-ar incalzii ca iti vb cu orele si umbla cu altele.Frumos ar fi sa te sune si el si tu cam in aceeasi masura, dar daca e genu mai retras si mai departat de astfel de practici atunci fa tu gestul asta si vb cu el. Pana la urma nu conteaza cine suna ci cum vb cu celalalt.
Dragoste cu sila nu se face. Cred ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el, sa-l intrebi daca mai vrea sa fiti impreuna.
Tot ce poti sa faci este sa vorbesti deschis cu el.Du-te la el acasa, si stai de vorba cu el, arata-i ca-i poti fi alaturi, si lasa sms-urile/telefonul.Probabil ca din cauza faptului ca trece prin perioada asta nasoala este asa, dar explica-i ca nu s-a terminat viata, si ca daca este asa, o sa aiba numai de pierdut. Bafta!