| Shaya a întrebat:

De ceva timp colegii si prietenii fac conferinte pe mess si m-au bagat si pe mine intr-o conferinta si acolo erau pe un id doi frati. M-au chemat sa joc ceva si am zis ca nu joc ca nu am cu cine si mi-a zis ca "Joci cu mine daca se ia cineva de tine imi spui mie" si ii place foarte mult sa ma tachineze bine si eu comentez si il tachinez la randul meu.Azi eram cu ei si cu un coleg si am zis brb cand m-am intors era o liniste de "mormant". Am intrebat daca ce este cu linistea asta si mi-a raspuns ala care ma si tachineazalaughing "pai am ramas cam singur" eu"pai esti cu fratiorul" el"dar fara tine..." si a tusit si dupa a schimbat subiectul.Si ma tot plangeam ca ma plictisesc is face el "hai la mine" eu"vino sa ma iei" el"si daca vin vii cu mine?" eu"nulaughing" el"vezi ma ca ii este frica" si radea cu fratele lui. el"nici nu bateam atata drum(cu toate ca e la cateva cartiere de minelaughing) ei bine daca ai zice tu ca vii poate as veni" si sa lasat tacere dupa a venit si colegul ala si am schimbat subiectul. A da si cand spun "Adica?"(cu o intonatie anume) spune mereu "ce-mi place cand zici asa" si incepe sa rada.Intrebarea mea ar fi oare ma place un pic sau doar e satiscaftia sa faca misto?laughing Astept raspunsuri sincere va rogpuppy dog eyes.Scuzati daca sunt greseli gramaticale dar am niste probleme cu tastatura am incercat sa scriu cat mai >corect:".
Pupici!:*

Răspuns Câştigător
| MIChan a răspuns:

De obicei extremitatile se artag, dar poti sa il intrebi, pentru a fi sigura.

1 răspuns:
| seby_1107 a răspuns:

Se poate ori ce dar cel mai sincer intrabal funda plzz?