| ticaela a întrebat:

de ceva timp ( de prin noiembrie 2011) a inceput sa imi placa de un tip de la mine de pe strada, nu il conosc personal...
De revelion am mers pana la magazin si el iesea si ma fluierat ( de obicei ma enerveaza cei care fac asta, dar la el nu se pune )... Tot timpul cand il vad ma uit in ochii lui si el se uita la mine. Sapatamana trecuta ne-am intalnit din greseala la mall cand eu ieseam din baie, am dat sa il salut pe vecinul meu si m-a salutat el laughing (eram cu 2 prietene )si i-am zis prietenei mele ca este el in spate si ea a spus " Ce draguuut laughing" si el a intrebat care dintre noi, dar eu cum sunt foarte rusinoasa nu am zis nimic, doar m-am uitat la el...
Intrebarea mea ar fi cum sa incerc sa intru in vorba cu el tinand cont ca sunt foarte rusinoasa?happy
PS: Precizez ca este mai mare decat mine cu vreo 3-4 ani sad
Funda...big grin

2 răspunsuri:
| Ellaa123 a răspuns:

Buna!
Foarte draguta povestioarea ta,si mie mise intampla ceva la fel de asemanator cu intamplarea ta.happySi mie, imi e rusine sa intru in vorba cu baiatul de care imi place, si el se uita la mine, mereu numai cu ochii pe mine, dar astept sa ma intrebe el ceva, orice.Dar totusi nu pot sa stau asa la nesfarsit.Deci totusi sfatul meu este sa pui o prietena de a ta daca tu nu ai curajul, si sa ii ceara idd, si sigur il va da daca este vorba despre tine, si vorbiti pe mess, si dupa poate iesiti si afara impreuna, dar sa fii si insotita de o prietena.winking.Iti urezz mullt SUCCES!:*:*

| OctaLoL a răspuns:

Uite...viata e scurta si daca nu actionezi repede se poate sa isi gaseasca pe altcineva! Trage aer in piept si du-te la el si spune-i ce simti indiferent de ce zice nu incepe sa plangi sau cevalaughingSo... Just Do It!